SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane’den hüzünlü veda!

Gümüşhane’den hüzünlü veda!

23 Mayıs 2018 Çarşamba - 08:46




TFF 1.Lig’e yükselme Play-Off yarı final rövanş maçında Sakarya’ya elendiler.





Kırmızı-Beyazlılar, ilk maçta 4-1 mağlup olduğu Sakaryaspor’a rövanşta 2-1 mağlup olarak TFF 1.Lig hayallerini başka bahara bırakt.

TFF 2.Lig Beyaz Grup Play-Off yarı final ilk müsabakasında Gümüşhanespor, evinde 4-1 mağlup olduğu Sakaryaspor ile dün rövanş maçında deplasmanda karşılaştı. Mucize için sahaya çıkan Kırmızı-Beyazlılar, rakibine 2-1 yenilerek TFF 1.Lig hayallerini yine başka bir bahara bıraktı. Son iki yıldır finalde 1.Lig’in kapısından dönen Gümüşhanespor, hayaline bu kez yarı finalde veda etti.Karşılaşmaya umutlu başlayan KırmızıBeyazlılar, 14.dakikada kalesinde gördüğü golle şok oldu. İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan Gümüşhanespor, aradığı golü 69.dakikada Berk İsmail ile buldu: 1-1. Ancak bu gol final için yeterli olmadı. Kırmızı-Beyazlılar, 86.dakikada kalesinde gördüğü ikinci golle rakibine teslim oldu. Maçı 2-1 kazanan Sakaryaspor, finale yükseldi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap