SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane mucize peşinde!

Gümüşhane mucize peşinde!

22 Mayıs 2018 Salı - 12:05




Kırmızı-Beyazlılar 4-1 yenildiği maçın rövanşında bugün Sakaryaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak





2017-2018 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen sezonun son haftasında Altay’a mağlup olarak hayallerini play-off maçlarına erteleyen Gümüşhanespor bugün yarı final rövanş maçında Sakaryaspor’un konuğu olacak. Sahasındaki ilk maçtan 4-1’lik yenilgiyle ayrılan Kırmızı-Beyazlılar ikinci maçta mucizeye imza atmak istiyor.

Bahattin Şimşek’in yöneteceği ve 19.00’da başlayacak mücadele Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak. Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan, “Sahamızdaki ilk maçtan kötü bir sonuçla ayrıldık. Artık telafi edeceğimiz son karşılaşma var. İkinci maçta elimizden geleni yapıp adımızı finale yazdırmak için çalışacağız” dedi.

Final Mersin’de

Bugün Sakaryaspor’un konuğu olacak olan Gümüşhanespor turu geçip adını finale yazdırması durumunda rakibi Keçiörengücü-Afjet Afyonspor eşleşmesinde tur atlayan taraf olacak. TFF 2. Lig Play-Off finali 27 Mayıs Pazar günü Mersin Stadyumu'nda oynanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap