SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane boş durmuyor!

Gümüşhane boş durmuyor!

06 Haziran 2018 Çarşamba - 10:09








Yeni sezon öncesinde bir yandan kongre çalışmalarını devam ettiren TFF 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor bir taraftan da gelecek sezon kadroda düşündüğü bazı isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. 23-30 Haziran tarihlerinde başkanını seçecek olan Kırmızı-Beyazlıların, 2 forvet, 2 de kanatta oynayan oyuncuyla görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

9 Haziran’da resmi transfer döneminin başlayacak olmasından dolayı Gümüşhanespor elini çabuk tutup bir an önce gelecek sezon mücadele edeceği kadroyu oluşturma çalışmalarını devam ettiriyor. 4 oyuncuyla ilgilenen Kırmızı-Beyazlıların özellikle forvet hattına transfer etmek istediği ismin geçen sezon başarılı bir yıl geçirdiği belirtildi.

İstanbul’a üst kuracaklar

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan kırmızı-beyazlı yönetimden iç ve dış transfer çalışmaları için transfer komitesi kurulmasını istedi. Deneyimli teknik adamın isteği üzerine iki kulüp yöneticisi İstanbul'a gitti. Burada transfer çalışmaları yapılacak.

YASER’LE EL SIKIŞTILAR


Yeni sezon öncesinde Gümüşhanespor’un ilk transferini gerçekleştirdiği öğrenildi. Kırmızı-Beyazlıların Pendikspor'dan forvet oyuncusu Yaser Hacımustafaoğlu ile yaptığı görüşmeler sonrasında anlaşmaya vardığı belirtildi. Golcü oyuncu geçen sezon 29 maçta 13 gol kaydetmişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap