SON DAKİKA



Haber > Spor > Gümüşhane 4 köşe

Gümüşhane 4 köşe

21 Ekim 2018 Pazar - 19:16




Deplasmanda karşılaştığı Amed’i 4-1 yenen Kırmızı-Beyazlılar, ligdeki ilk galibiyetini yeni hocasıyla aldı





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kötü bir sezon geçiren ve 8 haftadır 3 puana hasret kalan Gümüşhanespor, yeni hocası Metin İlhan ile çıktığı Amed Sportif Faaliyetler karşısında şeytanın bacağını kırdı. Henüz 3.dakikada Hüseyin’in golüyle 1-0 öne geçen Kırmızı-Beyazlılar, 28’de Hüseyin ile bir gol daha buldu ve devre arasına 2-0 önde gitti.

KIRMIZI-Beyazlı ekip, 49.dakikadaki gole engel olamayınca durum 2-1’e geldi. Ancak etkili oyununa devam eden Gümüşhanespor, 70’de Musa Sinan’ın golüyle farkı yeniden ikiye çıkardı. 89’da da sahneye çıkan Musa Sinan, skoru tayin etti:4-1. Bu sonucun ardından ligdeki ilk galibiyetini alan Kırmızı-Beyazlılar, 12.sıraya yükseldi.

HAKEMLER: Özer Özden***, Muhammet Ali Doğan***, Mert Bulut***

AMED SPORTİF: Erdi*, İlyas**, Volkan*, Yiğitcan**, Oğuz*, Hasan*, Mansur*, Muhammed Burak* (Dk.64 Gökhan*), Mehmet Sıddık**, Umut*, Nezir*

GÜMÜŞHANESPOR: Mesut***, Tufan***, Azad Kevin***, Fırat***, Mehmet Cansın***, Faruk*** (Dk.88 Oğuz?), Murat Kayalı*** (Dk.74 Serdar Ümit**), Musa Sinan****, Hüseyin****, Şahin** (Dk.58 Furkan**), Kadir Ari***


GOLLER: Dk.3-28 Hüseyin, Dk.70-89 Musa Sinan (Gümüşhanespor), Dk.49 Yiğitcan (Amed)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap