SON DAKİKA



Haber > Spor > Gomez şov

Gomez şov

01 Mayıs 2016 Pazar - 13:24




Beşiktaş’ın yıldızı Mario Gomez, yine coştu, coşturdu. Henüz maçın 10. dakikasında Jose Sosa’nın sağdan yaptığı ortada kafayı vuran Gomez, açılışı yap





Beşiktaş’ın yıldızı Mario Gomez, yine coştu, coşturdu. Henüz maçın 10. dakikasında Jose Sosa’nın sağdan yaptığı ortada kafayı vuran Gomez, açılışı yaptı. Ardından da Oğuzhan Özyakup’un attığı golün asistine imzasını attı. İkinci yarıda ise bir penaltı atışından yararlanamayan Gomez, bu sezon kullandığı 3 penaltının ikisinden yararlanamamış oldu. Bursa, Sivas ve Akhisar’ın ardından Kayseri’yi de boş geçmeyen 30 yaşındaki oyuncu ligde üst üste 4. kez gol sevinci yaşarken, toplamda 24 gole ulaştı.  Krallık yarışında açık ara rakiplerinin önünde yer alan Alman panzeri, eğer sezon sonunda mutlu sona ulaşırsa, ilkleri yaşayacak. Zaten Kartal’ın, 1 sezonda en çok gol atan yabancısı olan Gomez, bu başarıya da elde ederse; 13 sezon sonra Beşiktaş’ın ilk gol kralı (En son 2001-02 İlhan Mansız) ve tarihteki ilk yabancı gol kralı unvanlarını elde edecek. Onu şu an 19’ar golle Akhisar’dan Rodallega ve Antalya’dan Eto’o takip ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap