SON DAKİKA



Haber > Spor > Gomez giderse Bony gelecek

Gomez giderse Bony gelecek

24 Mayıs 2016 Salı - 15:00




Beşiktaş Alman yıldız Mario Gomez’in takımdan ayrılması halinde yerine Manchester City’de forma giyen Wilfried Bony’yi getirecek.





Süper Lig’in gol kralı Mario Gomez’in Beşiktaş’taki geleceği henüz netlik kazanmamışken Siyah-Beyazlı yönetim, yıldız oyuncunun ayrılması halinde yeni forvet transferini şimdiden belirlemeye başladı. 1.5 sezondur İngiliz devi Manchester City’de forma giyen Wilfried Bony’yi, Gomez’in alternatifleri arasına alan Beşiktaşlı idarecilerin, Fildişili yıldız için nabız yokladığı öğrenildi. Bu sezon çıktığı 34 maçta 9 gol atıp 6 da asist yapmasına rağmen maçlara ilk 11’de başlayamadığı için mutsuz olduğu bilinen 28 yaşındaki forveti İstanbul’a getirebileceklerini düşünen Orman yönetiminin, bonservis ücretini yüksek bulmaları halinde kiralama yöntemine başvuracakları kaydedildi. Swansea’deki performansıyla adından söz ettiren golcü oyuncuyu Manchester City, Ocak 2015’de 32 milyon Euro ödeyerek kadrosuna katmıştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap