SON DAKİKA



Haber > Spor > Golcü golcülüğünü gösterdi

Golcü golcülüğünü gösterdi

14 Ağustos 2017 Pazartesi - 09:18








Sezona zirve adına iddialı şekilde başlangıç yapmak isteyen Trabzonspor ve Süper Kupa moralli Konyaspor’un maçı kuşkusuz mücadele kalitesi yüksek bir maç olacaktı.

Nitekim öyle de oldu ve son ana kadar kazananı belli olmayan bir maç izledik. 

Ligin ilk maçı olması münasebetiyle hem ev sahibi ekip hem de rakip Konyaspor üç puan parolasıyla sahadaydı. Maçın ilk dakikaları itibariyle bakıldığında ortada geçen bir mücadele izleyeceğimizi düşünsek de gelen gol Konyaspor’u 1-0 öne geçirdi.

Mağlup duruma düşen Bordo-Mavili takım yavaş yavaş toparlanmaya başlayıp şans pozisyonu ile Burak’la gole kavuştu ve yeniden skoru eşitledi.

Ancak orta sahası aksayan Trabzonspor istediği mücadeleyi bir türlü sahaya yansıtamıyordu. Ersun hoca bu sıkıntıyı iyi irdelemeli ve çok da geç kalmadan neşteri vurmalı. Derken ilk yarı sonuçlandı.


Tribünleri dolduran taraftarlar, takımlarının ikinci yarıda sahaya biraz daha istekli ve galibiyet hırsı ile çıkmasını beklese de oyunun hakim tarafı yine Konyaspor’du.

Her ne kadar oyunda etkin görünen takım Konyaspor olsa da futbolun adaletinin olmadığını bir kez daha dün akşam izledik.

Trabzonspor iyi oynamasa dagolcülüğünü bir kez daha taçlandıran Burak Yılmaz ile ikinci golü buldu. İlk maçtı... Trabzonspor çok iyi oynamasa da kazanmasını bildi.

Önemli olan üç puansa, puantaja bunu yazdıran Trabzonspor olduğuna göre diyorum ki; böyle devam çocuklar!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap