SON DAKİKA



Haber > Spor > Gizli harekat

Gizli harekat

07 Ekim 2015 Çarşamba - 11:01




Bordo-Mavililerin transfer döneminde Chelsea’ye kaptırdığı Papy Djilobodji’yi devre arasında kiralamak için İngiliz kulübü ile sıcak temas sağladığı o





Trabzonspor’un devre arasındaki gizli planı ortaya çıktı. Bordo-Mavililer’in transfer döneminde uzun süre peşinde koştuğu ancak Chelsea’ye kaptırdığı Papy Djilobodji için yeniden harekete geçtiği öğrenildi. Savunmada yaşanan sorunlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Karadeniz ekibinin ara transfer döneminde İngiliz kulübünün kapısını çalmaya hazırlandığı bildirildi.

BAŞKAN ÇOK İSTİYORDU

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor renklerine katmak istediği Papy’nin İngiliz devine gitmesinden dolayı büyük üzüntü yaşamış, o dönem, “Çok istedik ama olmadı. İyi bir oyuncuyu elimizden kaçırdık” açıklaması yapmıştı. Hacıosmanoğlu’nun unutamadığı oyuncu için Trabzonspor kurmayları ciddi bir şekilde ilgilenmeye başladı.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Marko Marin transferiyle Chelsea kulübü ile iyi ilişkiler kuran Trabzonspor kurmaylarının İngiliz ekibinde istediği havayı yakalayamayan Papy Djilobodji’yi devre arasında satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak transfer etmeyi planladığı belirtildi. Kulüp yönetimi ayrıca Marin’in bonservisini de talep edip bir taşla iki kuş vurmayı amaçlıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap