SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > YEŞİLGİRESUN ÇIKIŞ ARIYOR

YEŞİLGİRESUN ÇIKIŞ ARIYOR

13 Nisan 2018 Cuma - 10:01




Yeşil-Beyazlılar, Fenerbahçe Doğuş karşısında kazanıp alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.





Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor bugün lider Fenerbahçe Doğuş’u ağırlayacak. 25. hafta mücadelesinde kritik bir sınav verecek olan Yeşil-Beyazlılar kendi sahasında oynayacağı müsabakayı kazanarak çıkışa geçmeyi arzuluyor.

Haftaya 32 puanla 13. sırada girecek olan Yeşilgiresun Belediyespor, lider rakibini devirmek zorunda. Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Yeşil-Beyazlıların bu kritik mücadelesi 19 Eylül Spor Salonu’nda oynanırken karşılaşma 18.00’da başlayacak.

GEREKİRSE KULLANALIM

Rakibimizden çekinmiyoruz

Lider Fenerbahçe Doğuş'u ağırlayacak Yeşilgiresun Belediyespor'da, başkan vekili Sertaç Güneş, karşılaşmayı kazanıp ligde tutunma adına önemli avantaj yakalamak istediklerini söyledi. Güneş, “Fenerbahçe Doğuş'tan kesinlikle çekinmiyoruz. Galibiyete onlardan daha fazla ihtiyacımız var. Saha ve seyirci avantajı bizden yana ve bu durumu en iyi şekilde değerlendirerek parkeden mutlu ayrılmak istiyoruz. Giresun halkının da bu savaşta bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle son topa kadar savaşarak Fenerbahçe Doğuş önünde galip geleceğimize inancımız tam” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap