SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Hüseyin Kalpar; 'İsterlerse bırakırım!'

Hüseyin Kalpar; 'İsterlerse bırakırım!'

06 Ocak 2019 Pazar - 13:12




Karadeniz’e konuşan Kalpar, başarısızlığa kadrosal eksikliğin neden olduğunu söyledi.





“Bana bırak derlerse de bırakırım. Böyle bir olay gerçekleşmedi. Gerçekleşirse de oturup konuşulur. İki taraftan birisi bırakmak isterse yol ayrımı olabilir”

Spor Toto 1.Lig ekibi Giresunspor yeni sezon hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor. Sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini söyleyen teknik direktör Hüseyin Kalpar, Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu. Sezona şampiyonluk hedefi ile başlandığını ancak bu hedeften uzaklaştıklarını söyleyen Kalpar, “Ben geldikten sonra Giresunspor’u nasıl yukarı çıkarabilirizin hesabını yaptık ama bazen hesaplar tutmuyor” dedi.

İlk yarıda şanssız maçlar kaybettiklerini söyleyen Kalpar, “Bakıldığı zaman bir Denizlispor maçı var. Son dakikalarda 10 kişiye karşı kaybettik. Ama bu başarısızlığın sıkıntısı kadronun eksik olmasıdır. Bunu ben göreve geldiğimde de konuştuk. Bana geçen yıllardaki kadronun bu kadrodan daha iyi olduğunu söylediler. Doğru da söylemişler. Bizde geldiğimizde bu sıkıntıyı gördük ve yaşadık” diye konuştu.

Yeni yönetimle sıkıntılarının olmadığını ve her hangi bir sorun yaşamadıklarını da kaydeden deneyimli teknik adam, “Birlikte çalışıyoruz. Bir sıkıntı olursa ben her şeye hazırım. Biz işimizi doğru yapalım. Sonucuna her türlü katlanırız. Bana bırak derlerse de bırakırım. Böyle bir olay gerçekleşmedi. Gerçekleşirse de oturup konuşulur. İki taraftan birisi bırakmak isterse yol ayrımı olabilir” şeklinde ifadeler kullandı. 

İkinci yarıyı düşünüyoruz 


İlk yarıyı unuttuklarını da söyleyen Kalpar, “Daha iyi puanlarımız olabilirdi ama olmadı. Şimdi ikinci yarıya bakacağız. Gereken mevkilere transferlerimizi yapacağız. Daha güçlü bir takım ortaya çıkarmak istiyoruz. Bunun için de iyi oyuncular almak zorundayız. Yönetimin de bir gayreti var. Bu mevkilere oyuncu alamazsak ikinci yarı büyük sıkıntı yaşarız. Doğruları söylemek gerek” şeklinde konuştu.

İkinci yarı hedefi, kadro dışılar ve transferler konusunda da açıklamalarda bulunan Kalpar sözlerini şöyle tamamladı; “İkinci yarı Eskişehirspor, Osmanlıspor ve Elazığspor ile kritik maçlara çıkacağız. Bu maçlar bizim için olmazsa olmazımız. Bu maçları kazanırsak yukarılara doğru tırmanışa geçeceğiz. Gardımız da artacak. O zaman kendimize güvenimiz gelecek. Bunu başaracağımıza inanıyorum”

ÖZEL HABER / MEHMET KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap