SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > HAKEM KARARLARI CANIMIZI YAKTI

HAKEM KARARLARI CANIMIZI YAKTI

18 Nisan 2018 Çarşamba - 08:39




Akın Çorap Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, bu sezon bir çok şanssızlık yaşadıklarını belirtirken, “Maalesef biz bu sezon hakem kararlarında





Akın Çorap Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, kalan 3 maçtan en iyi skorla ayrılıp, sezonu en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi. Bu sezon her türlü şanssızlığı yaşadıklarını, özellikle hakem kararlarıyla da çok önemli puanlar kaybettiklerini aktaran Yamak, “Son oynadığımız Balıkesirspor maçında verilmeyen penaltı inanılmazdı. Hakemlerin de çok dikkatli olmaları gerekiyor, formda olmaları gerekiyor. Maalesef biz bu sezon hakem kararlarından çok çektik. Hakemlerin ligin kaderine bu kadar etki etmemeleri gerekiyor” dedi.

Hafta sonu lider Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacakları maçın centilmence geçmesini istediklerini ifade eden Yamak, “Bizim için Rizespor’un durumu önemli değil. Biz lig sonuna kadar alabildiğimiz kadar çok puan almak istiyoruz. İçeride olduğu gibi dışarıda da puanlar almak istiyoruz. Bir dahaki senenin hazırlıklarına şimdiden başlayacağız. Rize’de kazanmak için oynayacağız. İnşallah Karadeniz derbisine yakışır, fair-play çerçevesinde güzel ve centilmence bir mücadele olur” şeklinde konuştu.

Başarısızlık geride kalsın

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Balıkesirspor Baltok'u 1-0 yenerek 4 haftalık 3 puan özlemi son veren Akın Çorap Giresunspor’da, şimdi gözler bu hafta sonu lider Çaykur Rizespor ile oynanacak Karadeniz derbisine çevrildi. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Çotanaklarda, bütün planlar 3 puan üzerine yapılıyor. Ligi en iyi noktada tamamlamak isteyen Yeşil-Beyazlılar, Rize’den iyi bir skorla dönüp, bu sezon deplasman maçlarındaki başarısız istatistiğini biraz olsun düzeltmek istiyor

Aykut’un ilk sevinci


Akın Çorap Giresunspor’un bu sezonki en istikrarlı oyuncusu olan Aykut Demir, Balıkesir Baltok maçında bir kez daha kalitesini ıspatladı. Yeşil-Beyazlı ekibin ileri uç elemanlarının varlığıyla yokluğunun belli olmadığı maçta sahneye çıkıp attığı golle takımını 3 puana taşıyan Milli oyuncu, Yeşil-Beyazlı formayla Spor Toto 1. Lig’de ilk kez gol sevinci yaşadı. Aykut Demir, hatırlanacağı üzere Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında da Medipol Başakşehir filelerine harika bir kafa golü göndererek Giresunspor’u tarihinde ilk kez kupada çeyrek finale taşımıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap