SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor’u hedefe ulaştıracağız

Giresunspor’u hedefe ulaştıracağız

28 Haziran 2018 Perşembe - 14:20




Çotanakların yeni transferi ilk olarak Karadeniz Gazetesi’ne konuştu





Yeşil-Mavililer’in, yeni transferleri William Sery ve Said Idazza Giresunspor’a imza attıktan sonra ilk olarak gazetemize açıklamalarda bulundu:

KARADENİZE KONUŞTULAR

PTT 1.Lig’de güçlü bir kadro kurmak ve hede- fe oynamak isteyen Giresunspor’un imza attırdığı William Sery ve Said Idazza, ilk açıklamalarını gazetemizin Giresun temsilcisi Erkan Başkıran’a yaptı. Giresunspor’u hedefe ulaştırmak için geldiklerini söyleyen iki oyuncu, “Takımımızın başarısı için elimizden geleni yapacağız” dediler.

GİRESUN BÜYÜK CAMİA

Giresunspor’u başarıya ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen ikili, “Arkadaşlarımızla uyumlu bir şekilde çalışacağız. Giresunspor’un büyük bir


camia olduğunun farkındayız. Bu nedenle sezon sonu şampiyonluk hedefine ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Kendimize güvenimiz tam. Her şey Giresunspor için” ifadelerini kullandılar.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Giresunspor’un büyük bir taraftarı ol- duğunu öğrendiklerinide kaydeden Sery ve İdazza, “Onların desteği ile hedefe ulaşacağız. Bize destek veren başta kulüp başkanımız Mustafa Temel Boz- bağ ve yönetimine, teknik heyete, kulüp çalışanlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Teknik Direktör Metin Diyadin: “En az 5-6 transfere ihtiyacımız var”

Yeniden yapılanıyoruz


YENİ sezon hazır- lıklarına başlayan Giresunspor’da Teknik Direktör Metin Diyadin, açıklamalarda bulundu. Diya- din, “2018-2019 futbol sezonu öncesi startı verdik. Sağlık kontrolleri ve testlerden sonra birinci etap çalışmaları kapsamında Kızılcahamam’da kampa gireceğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, sezona tam kapasite ile hazır girmek istiyoruz” dedi.

GİRESUNS- POR kadrosunun büyük oranda yenilendiğine dikkat çeken Diyadin, “Yeni bir takım oluşturma çabamız var. Geçen yılki kadrodan tüm yabancı oyuncular ayrılma aşamasında gibi. Yerlilerden de ayrılanlar oldu. Durum ortada. Takım olmak bir süreç alacak. Köklü bir değişim söz konusu ve bunlar kolay şeyler değil. Ülkenin ve kulüplerin ekonomik durumu da ortada, sadece bizim için değil diğer kulüpler içinde kolay değil” diye konuştu.

Acil olarak minimum 5-6 transfer yap- maları gerektiğini kaydeden Metin hoca, “Her şeyden önemlisi minimum 5-6 oyuncuya ihtiyacımız var. Şuanda yaklaşık 12-13 profesyonel oyuncumuz var, diğerleri alt yapıdan. Başkanımız ve yönetim kurulumuz transfer görüşmelerini sürdürüyor. Aramıza yeni katılanlar olacak. Uyum sorununu en kısa sürede aşıp, iyi bir kamp dönemi geçirerek sezona hazır girmek istiyoruz. çok zorlu bir lig maratonu bizi bekliyor. Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Gaziantep Gazişehir gibi kadroları kurulu rakiplerimiz var. Bizimde kısa sürede takım olmamız lazım. Tüm çabamız bunun üzerine”ifadelerini kullandı.

Bozbağ yoğun mesaide

GİRESUNSPOR Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, gecesini gündüzünü Giresunspor’a ayırıyor. Bir yandan transfer görülmelerini sürdüren Bozbağ, diğer taraftan da takımın tesislerde gerçekleştir- diği idmanları takip ediyor. Bozbağ, takımın gidişatı ve yapılan transfer görüşmeleri hakkında da Teknik Direktör Metin Diyadin ile sürekli görüş alışverişinde bulunuyor.


Haber: Erkan BAŞKIRAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap