SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUNSPOR YETENEK AVINDA!

GİRESUNSPOR YETENEK AVINDA!

26 Nisan 2018 Perşembe - 10:23




Giresun’da İlkokullar Arası Futbol Turnuvası heyecanı start alırken Giresunspor yetkililerinin yakından takip ettiği turnuvada yetenekli gençler Yeşil





FİNAL 22 MAYIS’TA

Giresunspor, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizesinde düzenlenen İlkokullar 3. ve 4. Sınıflar Arası Futbol Turnuvası dün başladı. 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde başlayan turnuva, 18 gün sürecek. Turnuvanın final müsabakası 22 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 11.15’de yapılacak.

KEŞİF YAPILACAK

Giresunspor Alt Yapı Antrenörleri Ercan Gezgin, Şafak Yurt, Selahattin Ceylan, Erman Akyol, Özgür Karakaya, Caner Akdağ ve Mustafa Adam da turnuvada görev yaparak, gelecek vaat eden genç yetenekleri yakından takip edecekler. Bu projenin hayata geçmesinde başrol oynayan Giresunspor Yardımcı Antrenörü ve Alt yapı Sorumlusu Hakan Kurt, “Başlatmış olduğumuz projenin asıl amacı, geleceğimiz olan çocuklarımıza sosyal bir etkinlik kazandırmaktır” dedi.

Çocukların futbol keyfi


Kurt, “Bunun yanı sıra potansiyeli olan oyuncuları Giresunspor’a ve ülke futboluna kazandırmak istiyoruz. Bu bir başlangıç bizim için. Asıl amacımız 2’nci ve 1’nci sınıflara da inmek olacak. Bu projeyi Giresun geneline yaymak, ilçelerde de bunu yapmak istiyoruz. Tabi bunun için öncelikle bu projeden alacağımız sonuç çok önemli. Yeteneği keşfedeceksek okulun başlangıç çağına inebilmemiz lazım. Bunun mücadelesini veriyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap