SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Çotanaklar 3 puanla veda edecek

Çotanaklar 3 puanla veda edecek

25 Nisan 2018 Çarşamba - 08:36




İç sahadaki son maçında Samsunspor’u ağırlayacak olan Akın Çorap Giresunspor taraftarlarına 3 puanla veda etmek hedefinde.





Spor Toto 1. Lig 33. hafta mücadelesinde Akın Çorap Giresunspor, cumartesi günü sahasında Samsunspor’u konuk edecek. Yeşil-Beyazlılar, Karadeniz derbisi niteliği taşıyan bu maçı kazanıp, taraftarlarını sevindirmek istiyor. Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, ligde artık son iki haftaya girdiklerini hatırlatırken buu sezon kendi evlerinde son maça çıkacaklarını ifade etti.

Kurt, “Samsunspor müsabakası 2017-2018 sezonunda kendi evimizde oynayacağımız son 90 dakika olacak. Rakibimizi yenip, taraftarlarımıza galibiyetle veda etmek amacındayız” dedi. Lige Gaziantepspor deplasmanında nokta koyacaklarını anımsatan Kurt, “Önce Samsunspor maçını daha sonra da Gaziantepspor müsabakasını kazanıp, sezonu tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

2-1’in rövanşı

 Akın Çorap Giresunspor ile Samsunspor, sezonun ilk devresinde 17 Aralık 2017’de Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelmişti. Büyük heyecana sahne olan o karşılaşmada Giresunspor, Aykut Demir’in 21’nci dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçmiş ancak Samsunspor 30’da Muhammed Beşir ile önce skoru eşitlemiş, 46’da da Göksu Türkdoğan’ın golüyle maçı 2-1 kazanmayı başarmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap