SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor gümbür gümbür

Giresunspor gümbür gümbür

19 Şubat 2017 Pazar - 09:15








Giresunspor dün Manisaspor deplasmanından da üç puanla dönerek ligdeki çıkışını devam ettirdi, camiaya büyük mutluluk yaşattı.

Giresunspor bu galibiyetle puanını 36’ya çıkardı. Her iki takım için çok önemli olan bu zorlu maçtan üç puanla ayrılan Giresunspor camiasını tebrik ediyorum.

Hafta içinde yapılan idmanlarda görüşme fırsatı bulduğum Teknik Direktör Yücel İldiz, Manisaspor maçının kendileri açısından da çok önemli olduğunu söyleyerek, “Bu maçı da kazanmamız halinde ligdeki hedefimiz olan şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız.

Yaptığımız çalışmalarda bu maçı kazanmak için tüm futbolcularıma gereken görevi verdim” demişti. Dün izlediğim Giresunsporlu futbolcular Teknik Direktör Yücel İldiz’in verdiği çalışma sistemi ile oynadılar.

Manisaspor karşısında da sahaya yayılmaları ve verilen görevleri yerinde yapmaları, maçın başından sonuna kadar formalarının hakkını vermeleri sayesinde üç puana ulaştılar Tebrikler Giresunspor, tebrikler Çotanaklar, tebrikler Giresunspor camiası.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap