SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun seriyi sürdürecek

Giresun seriyi sürdürecek

28 Kasım 2015 Cumartesi - 00:34




Altınordu, Adana Demirspor ve Karşıyaka’yı dize getirerek iyi bir çıkış yakalayan Giresunspor, galibiyet serisine yarın akşam oynanacak Samsunspor maç





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da dış dünyayla bağlar tamamen kesildi. Perşembe gününden bu yana basına ve taraftarlara kapalı olarak Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Çotanaklar, bugünkü son çalışmayla derbinin son mesaisini yapacak. Ligde oynadığı son üç maçı kazanarak iyi bir seri yakalayan Yeşil-Beyazlılar, bu seriyi Karadeniz derbisinde de sürdürmenin peşinde. Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Samsun’a kazanmak için gideceklerini söyledi. Zor bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini ifade eden Bozbağ, “İnşallah arkadaşlar diğer maçlarda gösterdikleri özveriyi bu maçta da gösterecekler ve alınlarının akıyla şehrimize dönecekler” dedi. Bu maça büyük önem verdiklerinin altını çizen Bozbağ, oyuncuların prim alacaklarının da maçtan önce ödeneceğini sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap