SON DAKİKA



Haber > Spor > Gerekli galibiyet

Gerekli galibiyet

07 Nisan 2015 Salı - 10:34








Euro Challenge’de harikalar yaratan ligde ise aksine son haftalarda büyük hayal kırıklığıyla taraftarını üzen Trabzonspor Medical Park Galatasaray karşısında önemli bir zafere imza attı.

Son 4 haftada alınan yenilgilerle play-off hedefinden uzaklaşma tehlikesiyle Galatasaray deplasmanına giden Trabzonspor Medical Park, kazanmaktan başka ihtimali olmayan mücadelede özellikle hücumda etkili oynayarak lige yeniden tutunmuş oldu. Özellikle Hardy, Ivanov ve Velickovic galibiyetin gelmesinde önemli rol oynayan isimler olurken, Hardy’e bir parantez açmak gerek.

Hardy her karşılaşmada olduğu gibi bu mücadelede de attığı üçlüklerle Türkiye’ye gelen yabancılar içinde en iyi şut atan oyuncu olduğunu kanıtladı. Son haftalarda alınan kötü sonuçlarla Galatasaray karşısında ne yapacağını merakla beklediğimiz temsilcimiz maça arzulu başladı.

Galatasaray’a oyun izni vermeyen Bordo-Mavililer ilk yarıdaki oyun üstünlüğünü skora da yansıtmayı başardı. Trabzonspor ikinci yarıda özellikle savunmada açık verdiyse de bu açığı hücumda yaptığı ekstralarla telafi etmeyi başardı. Antrenör Nanad Markovic maçın ciddiyetini oyuncularına iyi aktarmış.

Alınacak kötü bir sonuçta bırakın play-off hedefini küme tehlikesiyle karşı karşıya kalınacağını anlamış ve oyuncuları bu motivasyonla hazırlamış. Bu galibiyet Trabzonspor’un play-off’ta yeniden umutlanmasını sağlarken son 6 maçlık periyotta da önemli moral olmuş oldu. Belki Trabzonspor iyi oynadığı maçları kazanabilse bu noktaya gelmezdi ama Bordo-Mavililer bu performansına devam ettiği sürece gerek Avrupa’da gerekse ligde hedefine ulaşmaması için hiçbir neden yok.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap