SON DAKİKA



Haber > Spor > Geçiş süreci

Geçiş süreci

31 Ocak 2017 Salı - 09:35








Akyazı Şenol Güneş Kompleksi Türk futboluna, Trabzonspor’a hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu statta nice başarılı ve şampiyonluklarla dolu kupalar kaldırılan maçlar oynanır. Trabzonspor sezon başı yapamadığı transferleri ara transferde yaptı. Şimdilik oynadığı 3 maçta oyuncuların birbirlerine olan uyumu mükemmele yakın görünüyor.

Trabzonspor’un en büyük transferi kendi öz evladı, altyapıdan yetişen ve Sadi Tekelioğlu tarafından Türk futboluna sunulan genç yetenek, her maç üstüne koyan Yusuf Yazıcı’dır. Trabzonspor hem yarışırken hem de bu sayıyı artırmayı düşünmelidir. Bu çalışmalara da ağırlık vermelidir.

Trabzonspor’un ara transferde aldığı diğer oyuncular şu aşamada katkı sağlamaktadırlar. Yaşları itibariyle ilerleyen aylarda ve yıllarda sıkıntılar olabilir. Yapılan transferlerin takıma katkıları iyi görünüyor. Pereira, Mas, Olcay, Medjani ve son olarak Rodallega Trabzonspor’a hayırlı uğurlu olsun.

Sezon başında toplam 11 milyon euro bonservis bedeli ile 7 yabancı oyuncu transfer eden ancak hiçbirinden beklediği katkıyı göremeyen Trabzonspor devre arasında ise farklı bir politika uyguladı. Scout ekibini devre dışı bırakan ve daha bilindik isimlere yönelen Bordo-Mavililer büyük oranda isabet sağladı. Ziraat Türkiye Kupası’nda büyük hüsran yaşadı.

Trabzonspor bu kulvarda her zaman olmalı ve yarışa devam etmeliydi. Süper Lig’de son oynadığı Bursa, Kasımpaşa deplasmanları ve iç sahada muhteşem seyircisini de yanına alarak destekleriyle net bir skorla Gaziantepspor’u yenmelerini alkışlıyorum, kutluyorum. Şu anda Trabzonspor bir geçiş süreci yaşıyor.


Bu sürecin başlarında maçları ve zamanı takım olarak iyi değerlendiriyorlar. Daha önünde 15 zorlu hafta var. İnşallah bu önümüzdeki süreci de en iyi şekilde değerlendirirler. Tekrar yeni stadımız hayırlı olsun. İnşallah ve galibiyet serisine devam edilir. Başarılar Trabzonspor. Her şey gönüllerince olsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap