SON DAKİKA



Haber > Spor > Garip futbol..

Garip futbol..

24 Mayıs 2015 Pazar - 10:37








Ligden düşen takımla ne farkı vardı Bordo-Mavililerin? Saha alışkanlığı, taraftar, forması, futbolcu kalitesi, hoca kariyeri. Ne sayarsan say tutturamazsın, zerre fark yok arada. Şu futbola seyirci mi gelir? Saha avantajı da nedir? Kırmızı-Beyazlılar dilediğince dolandı, attıklarından fazlasını kaçırdılar.

Öyle çok fark eden futbolcu da yoktu. Nasıl olduysa kale sahasına üç orta yaptılar da Cardozo’nun kalitesini gördük. Mehmet Ekici, Özer, Yusuf kendi başlarına sonuç arıyorlar. ‘Bir yapar, üç bozar’ı oynuyorlar. Altı milyonluk ‘uşağın’ ne için sahaya çıktığını, içerde kaldığını ne kendi anladı ne de biz.

Medjani’nin son derece disiplinli olarak işini yaptığını ekleyebiliriz. Diğerleri yardımcı rolden öteye geçemedi. Garip futbol oynuyor Trabzonspor. Topu alan ne isterse yapabilir. O an aklı ne kestiyse. Şartsız, kuralsız, yol haritasız bir futbol. Futbolcuya özgürlük vermiş hocamız, herkes kendi taktiğini kullanacak. Cardozo’nun ne olduğunu bilmeyen mi var? O sahadaysa iki kenardan orta yapacaksın.

Arkada, ortada, onca fuzuli pasa ne gerek var? Sonuç olarak sadece oynayanların keyif aldığı düşük seviye bir maç oldu. Trabzonspor için en güzeli haneye yazılan üç puandı. Şu rakip küme düştü, bizimkiler “Şampiyonluğu kaçırdık” diyor. Ne tuhaf bir durum! Sanırım Trabzonspor’un en büyük sorunu bu denklemi çözmek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap