SON DAKİKA



Haber > Spor > Galibiyet sözü

Galibiyet sözü

06 Şubat 2016 Cumartesi - 10:28




Ligde üst sıralarla aradaki puan farkını kapatmak isteyen Trabzonspor, yarınki Akhisar Belediyespor maçı öncesi zafer yemini etti. Bordo-Mavililer, ku





Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, kritik maç öncesi tüm planlarını üç puan üzerine yaptı. Haftaya bir maç eksiği ile 24 puanla girecek olan Bordo-Mavililer’in hedefi, üst sıralardaki takımlarla aradaki puan farkını kapatmak. Bu nedenle artık kayıp yaşamak istemeyen Karadeniz ekibi Akhisar maçıyla birlikte yeni sayfa açmak istiyor. Üzerindeki kara bulutları Ege’de dağıtmak isteyen Trabzonspor’da oyuncular üç puan için kenetlenmiş durumda. Sakat, cezalı ve hasta oyuncularından dolayı kadro kurmakta sıkıntı çeken Teknik Direktör Hami Mandıralı da her fırsatta oyuncularıyla toplantılar yaparak, moral ve motive edici sözler söylüyor. Kupadaki Akhisar yenilgisinden ders alan Bordo-Mavili oyuncuların da kendisine galibiyet sözü verdiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap