SON DAKİKA



Haber > Spor > Galibiyet sevindirici

Galibiyet sevindirici

11 Eylül 2017 Pazartesi - 08:14








Trabzonspor’un milli maç sonrasında Gençlerbirliği ile içeride oynadığı maçta yeni gelen Sosa ile ilk 11’de başladı. Sosa, sahanın en iyi oyuncusu idi. İyi futbolcunun her zaman, her yerde oynayacağını gösterdi. Sosa, klasını ortaya koydu ama diğer oyuncular çok formsuz ve güçsüz göründü. Özellikle Burak Yılmaz çok istekli olsa da güçsüz bir görüntü sergiledi. Geri dörtlüde oynayan Uğur Demirok ve Mustafa Akbaş anlaşmazlığı dikkat çekti. Trabzonspor rakibi karşısında ilk yarıda adeta sahada yok gibiydi.

Sosa’dan başka ilk yarıda sahada Trabzonspor oyuncusu göremedik. Hücum ve atak futbol ile maça başlayan Gençlerbirliği ilk yarıda öne geçecek golü de buldu. Bu golde Trabzonspor defansının alacağı dersler var! Bordo-Mavili savunma yenilen golde ağır kaldı ve rakip öne geçti. İkinci yarıya mağlup başlayan Trabzonspor Uğur’u oyundan alıp yerine Abdulkadir’i sahaya sürünce önce Sosa liberoya sonra da Okay aynı bölgeye yerleştirildi. Önde de görevi Abdulkadir aldı. Bu genç oyuncu Trabzonspor’un efsane kadrosunun oyuncularının verdiği mücadele görüntüsündeydi. Abdulkadir’in yapmış olduğu hareketler seyirciye de zevk verdi. Kendisini kutluyorum.

Trabzonspor taraftarları da Trabzonlu oyuncuları sahada görmek istiyor. Abdulakdir’in asisti ile Olcay’ın golü beraberliği getirdi. Yusuf Yazıcı da ikinci yarı biraz daha kendini gösterdi. İkinci yarı maça asılan ve istekli olan bir Trabzonspor vardı sahada. Oyuna sonradan giren Rodallege ve Onazi’nin skora katkıları oldu ve skor netleşti. Galibiyet güzel bir şey ama Trabzonspor’un oynadığı futbol pek güven vermedi.

Takım çok yorgun ve oyuncuların fizik yapıları çok düşük. Bu maç kimseyi aldatmasın. Trabzonspor’un acilen toparlanması ve fizik gücüne kavuşması lazım. Ne demek istediğimi herkes anlıyor! Trabzonspor, mağlup duruma düştüğü maçı 3-1 kazanarak taraftarını üzmedi ama bu oyun ile de gelecek adına umut vermedi. Bu galibiyet aldatıcıdır. Oyuncular kendilerini toparlayıp yeni transferlerle birlikte daha faydalı olmaya çalışmalılar. Desteğinden ötürü taraftarı kutlamak gerekli. Önümüzdeki zor maçlarda Trabzonspor’un gerçek yüzünü göreceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap