SON DAKİKA



Haber > Spor > Galibiyet güzeldir

Galibiyet güzeldir

15 Eylül 2017 Cuma - 09:31








Futbol takımları bir hafta gece, gündüz demeden, günde tek antrenman, çift antrenmanlarla, toplantılarla, teknik ve pratik olarak hafta içi, hafta sonu oynayacakları maçlara hazırlanırlar. Amaç galip gelmektir. Skor ne olursa olsun, galibiyetler hep güzeldir. Takım amacına ulaşmıştır, başkan, yönetim, teknik ekip, futbolcular, çalışan profesyoneller ve taraftarlar mutludur. Çünkü galibiyetler güzeldir, bu galibiyetlerin en sürmesi en büyük hedeftir.

Trabzonspor zor da olsa Gençlerbirliği karşısında galip gelmiştir. ‘Zor da olsa diyorum’ çünkü başta yenilen bir gol, tamamen savunma oynayan bir rakip takım var. Bu şartlarda kilidi açmak gerekiyor ve bu kilidi alt yapıdan yetişen 18 yaşındaki Abdülkadir Ömür açıyor. Tebrikler genç çocuğumuza, onu yetiştirip Trabzonspor’a armağan eden Sadi Tekelioğlu ve ekibine binlerce teşekkürler. Kazanılan bu gençler için Trabzon kentine de alkışlar. Şimdi daha yolun başında olan bu gençlere sahip çıkma zamanıdır.

Onlara destek olalım, yalnız ve yalnız şımartmayalım. Fazla fazla abartmayalım. Kazanmak güzeldir. Hem maç kazanıldı hem de genç oyuncu kazanmak yolunda hamleler arka arkaya geldikçe galibiyetler güzeldir. Trabzonspor camiasına bir tebrik de sahaya çıkan takımda Türk oyuncuların çokluğuydu. Tebrikler, her zaman Türk oyuncularla başarılara ulaşılmıştır. Buradaki söylemlerimle yabancılara karşı olduğum da çıkartılmasın.

Şuanda Trabzonspor’un kadrosunda 13 yabancı oyuncu var. 27 kişilik kadroda 14 Türk oyuncu var. Bu dengeleri de iyi sağlamak gerekiyor. Trabzonspor’un bundan sonraki maçlarında da tek amacı maç kazanmak olmalı. Bunun için de bir galibiyete takılıp kalmamalıdır. Galibiyetler her zaman güzeldir, bu galibiyetlerde payı olan herkese teşekkürler. Fazla abartmadan, ayağımız yere basarak yolumuza devam etmeliyiz. Emin adımlarla, hep beraber, birlikte, bütünleşerek Trabzonspor’u iyi yerlere getirmek her kesimin görevidir. Çünkü galibiyetler güzeldir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap