SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray küme düşebilir

Galatasaray küme düşebilir

19 Mayıs 2017 Cuma - 16:28




Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, Hedefgol programında Sarı-kırmızılı camianın gidişatıyla ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.





Galatasaray camiası için önmli isimlerden biri olan efsane başkan Faruk Süren, Hedefgol programına telefon ile bağlanarak Sarı-kırmızılı camiayla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süren, UEFA'nın Finansal Fair Play denetiminde olan Galatasaray'ın maddi durumunun bir hayli kötü olduğunu vurgularken, ekonomik açıdan kulübün durumu düzelmezse Sarı-kırmızılıların küme dahi düşebileceğini iddia etti.

İşte Faruk Süren'in çarpıcı açıklamaları...

"GALATASARAY'IN NE OLDUĞU ANLATILMALI"

"17 mayıs büyük bir başarının yıl dönümüdür. Etkinliklerle bunun hatırlatılması güzel. Mevcut futbolcuların etkinliklerde yer alması önemli çünkü çoğu Galatasaray’ın ne kadar önemli olduğunu bilmiyor. Şu an forma giyen oyunculara Galatasaray’ın ne olduğu anlatılması gerekiyor."


"KÜME DÜŞEBİLİR"

"Ne zaman seçim dönemi gelse benim adım geçmeye başlıyor. Benden başka adayların da çıkması gerekiyor artık. Herkes kenarda oturmuş birinin aday çıkmasını bekliyor gibi bir ortam var şu anda. Galatasaray satılamaz, satılması mümkün değil ama bir ortaklık anlaşmasına gidilebilir.

Yüzde 50’yi geçmemek ortaklıkta mantıklı gibi gözüküyor. Galatasaray’ı şu an içinde bulunduğu durumdan kurtarmamız lazım. Finansal olarak kötü durumda. Galatasaray elimizden gidiyor. Üzülerek söylüyorum finansal tablo böyle devam ederse Galatasaray küme düşer.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap