SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray galibiyetine en çok o sevindi

Galatasaray galibiyetine en çok o sevindi

24 Ekim 2016 Pazartesi - 10:48




Galataasaray galibiyetine en fazla sevinen Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Ogenyi Onazi oldu...





Galataasaray galibiyetine en fazla sevinen Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Ogenyi Onazi oldu... bordo-mavili oyuncu soyunma odasında çok da büyük bir eğlencenin olmadığı anlarda ortaya atıldı. "laylay ooo Trabzon" diye tezahurat yapmaya başladı. Bu anları da videoya aldı. Diğer oyuncular bu tezahurata katılmazken Onazi'nin tek başına yaptığı tezhurat bir dakikadan uzun sürdü. Genç oyuncu ayrıca armasını da öptü. Onazi bu görüntüleri sonra sosyal medyadan paylaştı. Onazi galibiyeti Instagram hesabından ise, "teşekkürler Hz.İsa. Acılar içinde gelen bu galibiyet için. Biz hala çok sıkı çalışıyoruz. Taraftarlara da teşekkürler buraya kadar gelip bize enerjilerini gönderdikleri için" sözlerini sarfetti.

Castillo'dan mutluluk videosu

Trabzonspor'un deplasmanda Galatasaray'ı mağlup ettiği karşılaşmanın ardından futbolcular soyunma odasına büyük sevinç yaşadı. Ogenyi Onazi gibi bordo-mavili ekibin diğer siyahi oyuncusu Fabian Castillo da sosyal medyadan sevinç videosu paylaştı. "Mutluluk. Sadece mutluluk. Haydi" ifadelerini kullanıp güçlü bir şekilde göğsüne vurması da dikkatlerden kaçmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap