SON DAKİKA



Haber > Spor > Futbolcu çöplüğüne dönmesin

Futbolcu çöplüğüne dönmesin

18 Ağustos 2017 Cuma - 09:03




Efsane futbolcu Bekir Barçın yönetimi uyardı.





Barçın, “Eldeki kadro doğru sistemde kullanılırsa Trabzonspor başarıya doğru yelken açar.  Yönetim boşuna futbolcu aramayı bıraksın. Bu durum sadece kulübe maddi külfet getirir ki bundan kaçınılmalı” dedi.

NEDEN YOK

Trabzonspor’un efsane futbolcusu, Karadeniz Gazetesi Yazarı Bekir Barçın, yönetimi uyararak, transfer sevdasından vazgeçilmesini istedi. Eldeki kadronun doğru bir biçimde kullanılması durumunda Bordo-Mavili ekibin başarılı olmaması için ortada bir neden olmayacağını belirten Barçın, burada en büyük görevin teknik kadroya düştüğünü dile getirdi. Barçın, aksayan mevkilerde takımın kendi içinde değişime gitmesi gerektiğini ifade etti.

UĞUR-OKAY DEĞİŞİKLİĞİ

Durica ile Uğur’un birbirine uyum sağlayamadığına dikkat çeken Barçın, “Ne yapmak lazım? Okay’ı Uğur’un yerine koyup o bölgeyi hızlandırmak lazım. Orta sahanın göbeğinde Okay oynayamaz. Orada oynayan adam hatalı pas yapmayacak, topu kullanmasını bilecek. Okay çabuk ancak hata yapıyor. Konya önünde yediğimiz golde de bunu gösterdi. O bölgeye Kucka’yı koymalıyız. Bu oyuncu hem çabuk hem de topu kullanmasını biliyor. Göbekte bu oyuncu görev almalı” dedi.


4-1-4-1 SİSTEMİ

Bekir Barçın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sağ tarafta Olcay'ı, yanına Yusuf Yazıcı’yı, Bongonda’yı, sol kenara da Yusuf Erdoğan’ı koyacaksın. İleride Burak Yılmaz olmalı. 4-1-4-1 sistemi olabilir. Sahandaki müsabakalarda ise Rodallega’yı da kullanabilirsin. Teknik heyet bunu denesin ve görsün. Zararı olacağını düşünmüyorum. Biz Trabzonspor’un başarılı olmasını istiyoruz.”

FAZLA OYUNCU YORAR İNSANI!

TAKIMA transfer yapılmasına gerek olmadığını söyleyen Bekir Barçın, “Eldeki kadroyu doğru bir biçimde kullandığınız sürece transferin gereksiz olduğunu net bir şekilde görürsünüz. Sonuçta her şey Teknik Direktör Ersun Yanal’ın elinde. Şu bir gerçek ki fazla oyuncu da yorar insanı. Yönetim Trabzonspor’un ekonomik durumunu da göz önünde bulundurarak kulübü futbolcu çöplüğüne çevirmemeli, kulübe maddi külfet getirmemeli. Biz Trabzonsporluyuz. Bu işi onun kadar da biliyoruz” diye konuştu.

GERÇEKLERİ KONUŞMALIYIZ


Teknik Direktör Ersun Yanal’la Trabzonspor’un başarılı olacağına ihtimal vermediğini dile getiren Bekir Barçın, “Trabzonspor Başkanı ve yönetiminin üzerlerine aldıkları yükü kaldıramayacakları düşüncesindeyim. Bizim tek isteğimiz Trabzonspor’un başarılı olması. Biz gerçekleri diyeceğiz ki insanlar doğruları bulup ona göre düşüncelerini ortaya koysunlar. Gerçekleri konuşmaktan asla imtina etmeyeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap