SON DAKİKA



Haber > Spor > Futbol mu? Güldürmeyin

Futbol mu? Güldürmeyin

29 Ağustos 2016 Pazartesi - 10:25








Lig’in ikinci haftasında Karabükspor’a konuk olan Çaykur Rizespor, kendi sahasında oynadığı ilk maç olan Konyaspor karşısındaki kadro ile sahaya çıktı. Forvet ve orta saha transferlerini henüz gerçekleştiremeyen Rizespor, kaleci İtandje’yi Antep’e vermesinin ardından Fransa Ligi’nde ikinci kaleci olan Dialo’yu renklerine katarak, hafta sonu bu oyuncuyu Rize’ye getirtmişti. Genç kaleci bu maçta yedek olarak sahaya çıktı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Çaykur Rizespor’un oyunu kendi alanına kabul ettiği karşılaşmada, orta sahayı bir türlü geçemeyen Rizespor, 5’li savunmadan 19. dakikada yediği golden sonra çıktı. Sağ kanadı iyi kullanan Karabükspor, Yatabare ile üst üste ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında 4 pozisyon bulan ev sahibi ekip, Rizespor’u kendi alanına geçirmedi. 19. dakikada Yatabare’nin attığı şık golden sonra Rizespor bir türlü sahada üstünlük sağlayamadı. Traore ve Yatabare ile Rizespor savunmasını delmeye çalışan ev sahibi ekibe karşılık Rizespor 38. dakikada Patryk ile bulduğu tek pozisyonu değerlendiremedi.

İlk yarıya baktığımızda Rizespor adeta sahada yoktu, Konyaspor karşısındaki aynı kadro ile sahaya çıkan Rizespor maalesef aynı futbolu sergileyemedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Rizespor biraz üstün görünse de, yaptığı hatalı paslar ile rakip yarı alana girmekte zorlanırken, 64. dakikada Robin Yalçın’ın ceza alanı dışından attığı sert şut dışında pozisyon üretemedi. Aşırı derecede pas hatası yaparak rakip savunmayı geçemeyen Rizespor kötü futbolu ile hak ettiğini aldı. Karabük karşısında kalesinde ilk yarıda tek, ikinci yarıda 2 gol gören Rizespor, oynadığı kötü futbol ile adeta bizlerle dalga geçti. Sahada örnek gösterebileceğim tek oyuncu yok, takım olarak çok kötü ve adeta amatör bir futbol sergileyen Rizespor, Karabük karşısında kötü futbolunun karşılığını yediği 3 gol ile aldı. Bu karşılaşmada Karabükspor’un çok iyi oynadığını söylemek mümkün değil ancak iş bitirici iki veya 3 oyuncunun mücadelesi bu maça damga vurdu. Rizespor öncelikle alacağı 2 veya 3 adamı bir an önce takıma katmalı. Bu yol böyle bitmez, biterse de sonu uçurum...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap