SON DAKİKA



Haber > Spor > Forvetsiz Trabzonspor

Forvetsiz Trabzonspor

29 Ağustos 2016 Pazartesi - 10:26








Trabzonspor taraftarı küçük hedefleri kabul etmiyor. Takımın her yıl kafaya oynamasını, şampiyonluk hedefinde hesap yapmasını istiyor. Trabzonspor Gaziantep’te son dakikada yediği golle evine puansız döndü. Genç oyuncu Orkan Çınar kişisel becerisiyle üç dört kişiyi çalımlayarak dört kişinin arasından Trabzonspor’a karşı galibiyet golünü attı. Genellikle oyunun ortada geçtiği karşılaşmada sıcaktan bunalan oyuncular istediği oyunu oynayamadılar. Hakemin sürekli su molası vermesi oyunun hareketliliğini önlemiş oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında Mehmet Ekici’nin şutu üst direğe vurarak dışarı çıktı. Maç sonrası Ersun hoca, "Yeni kurulan bir takımız, eksiklerimiz var, zamana ihtiyacımız var" dedi. Trabzonspor kanatsız kuş gibi, santrafora ihtiyacı var, sağ beke ihtiyacı var. Bunun yanında takımın içinde oyuncuların kaynaşması gerek. Kazanacağımız bir maçı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Geçen haftanın yıldız oyuncusu bu hafta tanınmayacak kadar kötü olan Onazi Gaziantep’te adeta hüsranları oynadı.

Okay Yokuşlu sanki sahada yoktu. Mehmet Ekici’nin bir şutu direkten döndü. Trabzonspor’da Durica'nın yanı sıra Castillo kaliteleriyle önde olan oyunculardı. Castillo’nun 21. dakikada sol çaprazdan bir şutunu kaleci Gökhan zor önledi. Geçen haftadan takımda görülen eksiklikler ileride Muhammet Demir ile forvet yalnızları oynuyor. Demek ki ileride tek adamla gol atılmaz. Forvette sistemi değiştirmek gerek. Her iki kanadın sağ ve sol çok iyi çalışması, santraforun işini kolaylaştırır. Jun-Suk mevcut oyuncuların içerisinde santrafor oynar, Yusuf Erdoğan takımın en canla başla oynayan oyuncusu dışarı alınınca rakip Gaziantep rahatladı. Trabzonspor’a karşı daha dirençli olunca golü buldu. Geçen haftanın dağınık takımı G. Antep yaptığı iki yeni transferle bu hafta sahasında Trabzon’u yenerek üç puanla tanışmış oldu. Trabzonspor ise en az bir puan alabilirdi. Forvetin yanlış dizilmesi, tek adam oluşu puanların kaybolması sebebidir. Haftaya oynanacak olan Osmanlıspor karşılaşması takımımızın geleceği ile verilecek karne notu değerini gösterecektir. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap