SON DAKİKA



Haber > Spor > Formalar geliyor

Formalar geliyor

22 Haziran 2017 Perşembe - 18:00




Bordo-mavili takımın beyaz formaları bu ay sonu, çubuklu ve parçalı formaları ise temmuz başında TS Club’larda satışa sunulacak. Yönetici Alp, camiada





Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, temmuz başı itibariyle yeni sezon formalarının satışa sunulacağını söyledi. 2016-17 sezonunun son haftasında oynanan Bursaspor karşılaşmasında gelecek sezon için hazırlanan beyaz formayı görücüye çıkardıklarını belirten Alp, şöyle konuştu: "Diğer iki formamız da belirlendi ve onaylandı. Formalar yurtdışında yapılıyor, bu nedenle biraz zaman alıyor. Bu ay sonunda beyaz formamız satışa sunulur. Temmuz başında da hem parçalı hem de çubuklu formamız TS Club'larda olacak."

HERKES SAHİP ÇIKSIN

Alp şöyle devam etti: "Trabzonspor'a yakışan formalar olması için uğraşıldı. Ancak bunlar bizim ürettiğimiz formalar değil. Gelecek sezon tamamen bizim için üretilen formalar olacak. İnşallah bu seneki formalarımızı taraftarlar beğenir. Herkes bu kulübün arkasında durmalı. Yeni sezon öncesi Trabzonspor'a olan desteğin artarak devam etmesini bekliyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap