SON DAKİKA



Haber > Spor > Final gibi maç

Final gibi maç

05 Nisan 2016 Salı - 09:25








 “Anadolu Efes, tecrübesini ve liderliğini hakemler sayesinde konuşturdu” diyebileceğimiz bir maç izledik. “Karşılaşma gitti geldi” darken, bitime beş dakika kala kötü tezahürat nedeniyle, üç ihtardan sonra zebra formalı çılgın taraftarları salon dışına çıkartıldı ve kısa bir aradan sonra gecikmeli olarak oyuna devam edildi. Son beş dakikada taraflar birbirine üstünlük sağlamayarak 59-59 eşitlikle normal süre tamamlandı. Uzatmalar sonunda da kazanan taraf Anadolu Efes oldu. Skor 65-73. Baştan sona kadar başa baş geçen karşılaşmada üstün taraf yoktu. “Hücumda ve savunmada iyi ribaund toplayan Anadolu Efes tecrübesini konuşturdu” desek de, hakem insiyatifini kaybedince maç çığrından çıkar gibi oldu. Aslında maçta herhangi bir taşkınlık ve kötü tezahürat yoktu. Gereksiz güvenlik önlemleri takviye edilerek oyunu tamamladılar.

Müthiş Trabzonspor Medical Park desteği ile oynanan maçta izleyenler büyük heyecan yaşadı. Büyük heyecan son saniyeye kadar devam etti. “Bir konuk takım öne geçti, bir ev sahibi ekip öne geçti” darken, iki takım da kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu. Play-off’u kovalayan Bordo-Mavililer, şampiyonluğa oynayan Anadolu Efes’le Hayri Gür’de final gibi maç oynadı. Basketbol severler hakem olayları olmasaydı, maçı büyük bir zevkle izleyecekti. Fırtına ve Anadolu Efes için kazanmak önemliydi. İstatistikler Trabzon’u gösterse de hakemler bunu uzatmalarda engelledi. Maçın kırılma anı, hakemlerin kararları oldu. Son dakikalardaki itirazlara, faullerin verilmeyişi neden oldu. Türkiye’de basketbolda her takım her takımı yenebilecek kalitede. Spor Toto Basketbol Ligi’nde büyük heyecan sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap