SON DAKİKA



Haber > Spor > Final gibi maç

Final gibi maç

03 Ocak 2016 Pazar - 10:42








Hayri Gür Spor Salonu’nda Trabzonspor Medical Park ile Darüşşafaka Doğuş arasında müthiş bir karşılaşmaya tanık olduk. Yeni yılın ilk günlerinde Salon dışında karlı bir kış günü, salon içerisinde sıcaklığı iyi ambiyansı yüksek bir düello izledik. Maç öncesi salon civarında muazzam buz vardı. Spor Salonu girişinde araçlar kayarak birbirlerine zarar verdiler.

Emniyetin ve Valiliğin hiçbir önlem almadığı karşılaşma öncesinde adeta kendimi palandöken pistinde hissederek spor salonuna girdim. Maça gelecek olursak her iki takımında şiddetle galibiyete ihtiyacı vardı. Darüşşafaka liderliğe, Trabzonspor ise üst sıralara tırmanma emeliyle mücadele etti.

Bordo-Mavililer her zaman olduğu gibi zebra formalı çılgın taraftarların hakem masası arkasındaki yerleri almasıyla karşılaşmaya başladılar. Yeni yılın ilk maçında galibiyet parolasıyla çıkılan mücadeleyi ev sahibi ekip kazanmayı başardı. İlk periyota konuk ekip hızlı başlayıp ardı ardına bulduğu sayılarla üstünlüğünü gösterdi.

Buna Trabzonspor Medical Park’ın top kayıpları ve isabetsiz atışları eklenince ilk periyot konuk takımın 20-15 üstünlüğüyletamamlandı. İlk periyotta zayıf savunma yapan Bordo-Mavililer bu periyotta daha iyi savunma ile konuk takımı zorlamayı başardı. Ve devreye eşitlikle girdiler. Bu yaşıma geldim, bu kadar maç izledim.

Kendi kalesine gol atanı gördüm, kendi potasına sayı yapan oyuncuyu ilk kez bu karşılaşmada denk geldim. Trabzonspor Medical Parklı Erdi’yi gördüm. Üçüncü periyot tamamen Trabzonspor Medical Park üstünlüğü vardı. Son çeyreğe 51-44 üstün giren ev sahibi ekip bu çeyrekte de iştahlı oynadı.


İlk yarıya nazaran ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Trabzonspor oyunun son dakikalarda bir sendeleme yaşadı. Oyunun bir anda dengelenmesinin ardından toparlanan Trabzonspor maçı 62-56 kazanmasını bildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap