SON DAKİKA



Haber > Spor > Feneri yenelim geçmişi silelim

Feneri yenelim geçmişi silelim

24 Mayıs 2017 Çarşamba - 14:15




Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal futbolcularını böyle motive ediyor.





Son 4 haftada yaşanan 9 puan kaybının kendilerine yakışmadığını belirten deneyimli teknik adam, “Fenerbahçe maçı camia için özel bir anlam taşıdığını biliyoruz. Derbiyi kazanarak geçmişe sünger çekebiliriz” dedi.

YÜZLEŞMELİYİZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle futbolcularıyla özel bir toplantı gerçekleştirdi. Son 4 haftada yaşanan 9 puan kaybının can sıkıcı bir durum olduğunu dile getiren  deneyimli teknik adam, “Hiç kimse işlerin bu duruma geleceğini tahmin bile etmiyordu. Son 4 haftada Başakşehir maçı hariç kendimize yakışmayan futbol ortaya koyduk. Dolayısıyla bu da skora olumsuz yansıdı. Hatalarımızla yüzleşmek zorundayız” dedi.

İYİ BİR FIRSAT

Önlerinde şimdi sezonun son derbisi kaldığını bu maça odaklanmak zorunda olduklarını vurgulayan Ersun Yanal, “Fenerbahçe maçları camiamız için çok özel bir anlam taşıdığının farkındayız. Dolayısıyla bu maçta alınacak galibiyetin son 4 haftadaki takım üzerindeki olumsuz izleri silmek için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Trabzonspor ezeli rakibi karşısında kazanmak için son düdüğe kadar her şeyini ortaya koyacaktır. Umuyorum ki her şey istediğimiz gibi olacak” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap