SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçeli futbolcudan Trabzonspor okuluna ziyar

Fenerbahçeli futbolcudan Trabzonspor okuluna ziyar

09 Haziran 2018 Cumartesi - 16:39




Fenerbahçeli futbolcu Trabzonspor Borçka Futbol Okulu'nu ziyaret etti





Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı tatil için geldiği memleketinde Trabzonspor Borçka Futbol Okulu'nu ziyaret etti 

Ziyarette burada yürütülen çalışmalar hakkında okulun kurucusu Osman Genç ve antrenör Ali Hikmet Özcan'dan bilgi alan sarı-lacivertli futbolcu, daha sonra Borçka İlçe Stadı'nda minik futbolcuların idmanına katılarak pas çalışması yaptı. 

Şener Özbayraklı, yoğun ilgiyle karşılandığı minik futbolcular ve vatandaşlara imza dağıtarak, fotoğraf çektirdi. 

Milli oyuncu, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisinin Borçkalı olduğunu ifade ederek, çocukluğunun geçtiği, amatör olarak ilk futbol oynadığı ilçede çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 

İlk lisansını Borçka'da Esnafspor'da aldığını belirten Şener Özbayraklı, "Burayı çok özlüyorum. Her sene geliyorum. Hayatta olduğum sürece de burayı bırakmam. Ben burada toprak sahada futbol oynadım." dedi. 


Şener Özbayraklı, bir basın mensubunun yurt dışında futbol oynama planının olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine "Futbol anlık değişen bir şey. Şu an sözleşmem var, Fenerbahçe'de devam ediyorum, nasip." ifadesini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
s

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap