SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe kritik virajda

Fenerbahçe kritik virajda

06 Ekim 2015 Salı - 14:20




Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu öncesinde yıldız futbolcuları transfer eden ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Fenerbahçe'de işler istenildiği





Fenerbahçe'de işler arap saçı... Sarı-Lacivertli ekibin son oynadığı 5 maçta sadece 1 galibiyet alması bütün okları teknik direktör Vitor Pereira'nın üzerine çevirdi. Portekizli teknik adamın kadroda sürekli değişikliğe gitmesi ve özellikle Hollandalı yıldız Van Persie'yi yedek bırakması ile gündeme oturdu. 

Milli maç arasından sonra oynayacağı 4 maç Fenerbahçe için çok önemli gözüküyor. Sarı-lacivertliler, ilk önce deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak. Avrupa Lig'inde sadece 1 puanı bulunan Sarı-Lacivertliler, ardından kendi evinde Hollanda temsilcisi Ajax'ı konuk edecek. Kanarya kritik maçın ardından ligin 9. haftasında kendi evinde Galatasaray ile karşılaşacak. Derbi sonrası Sarı-Lacivertliler, bu sezon başında büyük takımlardan puan almayı başaran Osmanlıspor ile karşılaşacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap