SON DAKİKA



Haber > Spor > Fedakar kral

Fedakar kral

19 Eylül 2017 Salı - 09:11




Yanal’ın “Onu 3-4 hafta dinlendirebiliriz” demesine rağmen Başakşehir maçında görev alıp 2 gol atan Burak Yılmaz kocaman bir alkışı hak ediyor.





GOLLERİNİ ATIYOR

Trabzonspor’un gol yollarındaki sorunu çözmek için yeniden transfer ettiği Burak Yılmaz, görevini layıkıyla yerine getiriyor. Kasığından sakatlığı bulunmasına ve Başakşehir maçı öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal’ın “Onu 3-4 hafta dinlendirerek radikal bir karar alabiliriz” dediği golcü futbolcu, ne pahasına olursa olsun bu maçta oynamak istediğini söylemişti.

İSTEDİK OLMADI

Yanal’ın da 11’de görev verdiği Burak, attığı gollerle takımını sırtladı ancak bu goller galibiyete yetmedi. 90 dakika sahada kalıp büyük bir fedakarlık yapan Burak, “Bir de galip gelebilseydik çok güzel olacaktı. Çok istedik iyi mücadele ettik ama olmadı. Nasipte 1 puan varmış. Artık bu maç geride kaldı. Şimdi Alanyaspor maçını düşünmek zorundayız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap