SON DAKİKA



Haber > Spor > Evlenmek için gol mü yedi?

Evlenmek için gol mü yedi?

24 Nisan 2015 Cuma - 15:18




Geçen Cumartesi günü Reading ile Arsenal arasında oynanan FA Cup yarı final mücadelesi bir tartışmayı da beraberinde getirdi.





Yaptığı hatayla takımının elenmesine neden olan Reading kalecisi Adam Federici’nin golü bilerek yediği iddia edilirken neden olarak ise ortaya ilginç bir sebep, iddia olarak atıldı… Adam Federici’nin kız arkadaşı Micaele Gardner’la 30 Mayıs’ta evleneceği bu tarihin ise FA Cup finaliyle aynı güne denk geldiği için takımının elenmesine neden olduğu belirtildi.

İngiliz basını deneyimli kalecinin bilerek golü yediği ve olası bir finalle düğünün çakışmaması için elinde geleni yaptığını yazdı. Karşılaşmanın ardından özür dileyen Adam Federici başta Reading taraftarları olmak üzere pek çok kesimden tepki gördü. Konuyla ilgili konuşan ve isminin verilmemesini isteyen bir kişi de “Kimse, Adam’ın bu hatayı bilerek yaptığına inanmıyor. Maçtan önce düğünü için kart cezalısı olmayı diliyordu ancak olmadı” diye konuştu. Bir başka haber kaynağı ise düğünün Floransa’da olacağını ve tarihin değiştiğini açıkladı. Arsenal maçı 2-1 kazanarak finale yükselirken, Adam Federici yaptığı hatayla Alexis Sanchez’in topu ağlarla buluşturmasına neden oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap