SON DAKİKA



Haber > Spor > Esteban Alvarado

Esteban Alvarado

20 Mart 2016 Pazar - 09:22








Trabzonspor küme düşmeme mücadelesi veren Sivasspor karşısında üç puan alıp, alt bölgeden tamamen kurtulmak adına sahaya çıkmıştı. Sivasspor ise bu maçı kazanıp, kümede kalabilmek adına sahaya çıktı. İlk yarıda Trabzonspor çok silik ve kötü futbol oynarken, orta saha oyuncularının hücum oyuncularına hiçbir yardımı olmadı. Trabzonspor ilk yarıda neredeyse gol pozisyonu bile bulamadı.

Sivasspor; Cicinho, Aatif, Berkay, Tanase ile Trabzonspor kalesinde gol aradı. Trabzonspor orta sahasındaki oyuncuları çok kolay geçen Sivassporlu bu oyuncular, Trabzonspor kalesinde tehlikeli oldularsa da, bu pozisyonlarda kaleci Esteban’ı geçemediler. İlk yarının son beş dakikasında Sivasspor’un bulmuş olduğu üç net gol pozisyonunda Trabzonspor’u kurtaran adam kaleci Esteban’dı. İkinci yarıya Trabzonspor, orta sahada kötü oynayan Okay ve Marin’in yerine genç Ramazan ve tecrübeli Özer’i alarak başladı. Bu değişiklik Trabzonspor’un direncini arttırdı. Bilhassa genç Ramazan’ın Trabzonspor’a katkı yaptığını söyleyebiliriz. Hem Sivas’ın ataklarını kesti hem de takımını hücuma çıkarma adına topla buluşturdu.

Trabzonspor’da 61. Dakikada Aytaç, daha evvelki kötü vuruşlarını değil de, bugün güzel bir vuruşla galibiyeti getiren golü attı. Trabzonspor’un bence bugün en iyi oyuncuları, kalede Esteban, ortada Akakpo idi. Sivasspor iki zorunlu değişiklik yaptı. Sakatlanan Ziya ve Tanase’yi değiştirerek, oyuna Burhan Eşer ve Hasan Kabze’yi aldı. Bu iki oyuncu da girmiş olduğu gol pozisyonlarında kaleci Esteban’ı bir türlü geçemedi. Bence iyi oynamayan Erkan, Muhammet Demir’le değiştirildi son on dakikada. Erkan Zengin kaliteli oyuncu ama Trabzonspor’un yeri itibariyle kendi futbolunu ortaya koyamıyor. Son dakikalarda Esteban’ın kurtardığı iki net gol pozisyonu daha vardı. Kendisini tebrik ediyoruz bugün. Alınan üç puanda büyük katkısı vardır kaleci Esteban’ın. Hami hocaya bir not daha düşünüyoruz. ‘Muhammet Beşir nerede, ne zaman oynayacak?’ diye soruyoruz. Alınan bu üç puan, ‘kötü giden günlerde moral oldu’ diyebiliriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap