SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun hocaya rağmen

Ersun hocaya rağmen

20 Nisan 2015 Pazartesi - 10:32








Lige verilen Fener arasından sonra Avni Aker’de Trabzonspor-Galatasaray maçı hava durumu gibi yer yer sert esintili yer yer durgundu. Maça fırtına gibi başlayan taraf Trabzonspor oldu ve istekliydi. Erkan’da çok istekli olmasına rağmen yeteneklerini unutmuştu. Bir tane düzgün orta bile kesemedi. Trabzonspor adına sahanın en kötüsüydü. Diğer kötüde bence Ersun hocaydı. Neden derseniz.

Çünkü Ersun Hoca bence sahada oyun okumasını bilmiyor. Aklı hala Bodrum’da. Trabzonspor 2-1 kazanmasına rağmen bu oyun Trabzonspor lehine daha farklı bir skorla bitebilirdi. Dün gece iki farklı yarı izledik. İlk yarı Trabzonspor üstün olan taraftı, ikinci yarı ise Galatasaray üstündü. İkinci yarı Galatasaray’ın üstün olmasının sebebi Ersun Hocaydı. Çünkü ilk yarı iyi futbol oynayan bir takım 2. yarıda bu kadar performansı düşmez.

İkinci yarı Galatasaray topu ile tüfeğiyle Trabzonspor’u hapsetmiş oyuna bir müdahale yok. Gol bariz geliyorum diyor. Sağ kanatta Erkan hiç yok, savunmanın göbeğinde Uğur hata üzerine hata yapıyor. Yaptığın müdahaleleri daha erken yap Erkan’ın yerine Yusuf’u, savunmanın göbeğine de Uğur’un yerine Aykut’u al Galatasaray’ın bu baskısını kır. İlk oyuncu değişikliğini golü yedikten sonra 78. dakikada yapıyor.

Tam tersine oyuncu değişikliğini ikinci yarının başında yapabilse belki Trabzonspor böyle baskı yemeyecek hem de belki rakip kaleyi daha çok zorlayabilecek. Erkan dedik ya çok istekli olmasına rağmen bütün topları ezdi, iyi kullanamadı. Bence Trabzonspor’un geri vitesi oldu. Sonuç olarak Ersun Hoca şanslıydı. Medjani ile gelen üstünlük golü Ersun hocanın en büyük şansı oldu. Burada Hakan’ın da kritik kurtarışlarını unutmamak lazım.

İkinci yarıdaki futboluyla Trabzonspor’un buradan galip çıkması bir mucizeydi. Yusuf’u oyuna alması Bosingwa’yı sağa çekmesi Yatabare’yi Cardozo’nun yerine son dakikalarda oyuna sokması dengeyi kurması açısından yapılması gereken ama geç kalınmış bir olaydı. Trabzonspor iyi futbol oynamasa da üç puan alması Avrupa Kupalarına gitme açısından önemliydi.


Hakem Ali Palabıyık’ta kötü bir performans sergiledi. Bütün düdükleri Galatasaray lehine çaldı, Trabzonspor’un penaltısını da götürdü. Bunlar artık bize normal geliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap