SON DAKİKA



Haber > Spor > Enerji verdiler

Enerji verdiler

05 Ağustos 2016 Cuma - 11:24








Trabzonspor'un dün resmen kadrosuna kattığı Castillo ve Onazi, KAP açıklamasının ardından bordo-mavili formayla ilk kez görücüye çıktılar.

Onazi mücadeleci kimliği ile Trabzonspor'un orta sahasına dinamizm katacağı izlenimi bıraktı. M’bia ayarında bir futbolcu olmasa da Trabzonspor'da iyi işler çıkaracak kaliteye sahip. Basit oynuyor, yere sağlam basıyor, iyi de oyun kuruyor. Mücadeleci kimliğinin yanı sıra hızıyla da büyülüyor. Bence Onazi yeni sezonda adından sıkça söz ettirecek nitelikte bir oyuncu.

Castillo’ya gelince... İlk maçında göze hoş gelen futbol ortaya koymasa da kumaşının iyi olduğu görüntüsünü verdi diyebiliriz. Trabzonspor'a beklenen katkıyı vereceğini söyleyebilirim. Sahadaki duruşu, pozisyonu sezişine çabukluğunu da katarsak taraftarlar iyi bir Castillo izleyebilirler.

Şunu da belirtelim ki her iki oyuncu antrenmana çıkmadan maça çıktı. Bu nedenle takım arkadaşlarıyla uyum sorunu yaşamaları normal. Lige kadar oynanacak üç hazırlık maçı daha var ve bu süreçte iki oyuncu da istenilen seviyeye gelecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap
{ string folderPath = Server.MapPath("/External/Assets/Home/image/siteimg/pop/"); if (Session["imgPath"] == null) { var now = DateTime.Now; var previousTrigger = new DateTime(now.Year, now.Month, now.Day, now.Hour, 0, 0, now.Kind); var nextTrigger = previousTrigger + TimeSpan.FromHours(1); Session["previousTrigger"] = previousTrigger; Session["nextTrigger"] = previousTrigger + TimeSpan.FromHours(1); string[] filePaths = Directory.GetFiles(folderPath); Random rnd = new Random(); int r = rnd.Next(filePaths.Count()); var imgPath = Path.GetFileName(filePaths[r]); Session["imgIndex"] = r; Session["imgPath"] = imgPath; } else { if (DateTime.Now.Hour == Convert.ToDateTime(Session["nextTrigger"]).Hour) { var now = DateTime.Now; var previousTrigger = new DateTime(now.Year, now.Month, now.Day, now.Hour, 0, 0, now.Kind); var nextTrigger = previousTrigger + TimeSpan.FromHours(1); Session["previousTrigger"] = previousTrigger; Session["nextTrigger"] = previousTrigger + TimeSpan.FromHours(1); string[] filePaths = Directory.GetFiles(folderPath); while (true) { Random rnd = new Random(); int r = rnd.Next(filePaths.Count()); if (r != Convert.ToInt32(Session["imgIndex"])) { var imgPath = Path.GetFileName(filePaths[r]); Session["imgIndex"] = r; Session["imgPath"] = imgPath; break; } } } } }