SON DAKİKA



Haber > Spor > Elimiz boş dönmeyiz

Elimiz boş dönmeyiz

26 Kasım 2015 Perşembe - 10:11




Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Aslan, “Trabzonspor, kadro kalitesi olarak çıkıp Fenerbahçe'yi yenecek güçtedir” diye konuştu.





Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, ligde şampiyonlukları bulunan Bursaspor ve Beşiktaş gibi takımlar karşısında galip gelerek, sezona iyi başlangıç yaptıklarını ancak daha sonra hakem hatalarının etkisiyle iyi gidişatlarını sürdüremediklerini ve moral bozukluğu yaşadıklarını söyledi. Gençlerbirliği maçında galibiyetin moral açısından olumlu olduğunu ifade eden Aslan, "Tek maçla her şeyin değişmeyeceğini biliyoruz ama böyle maçlar öncesi futbolcular ekstra motivasyona ihtiyaç duymazlar. Oyuncularımızın üst düzeyde motive olacağını düşünüyoruz. Sadi hocanın babacan tavırları da futbolculara güven aşılamıştır. Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılacağımızı düşünüyoruz" dedi. Aslan, Bordo-Mavili takımın hakem hataları nedeniyle bugün zirvede yer alamadığını savunarak, "Trabzonspor, kadro kalitesi olarak çıkıp Fenerbahçe'yi yenecek güçtedir. Oyuncularımız kalitelerini sahaya yansıtacaklardır. Son 3 maçtır Fenerbahçe ile deplasmanda berabere kaldık. Uzun süredir deplasmanda galip gelemiyoruz ama her şeyin de bir sonu vardır" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap