SON DAKİKA



Haber > Spor > El alem puan, TS oyuncu peşinde...

El alem puan, TS oyuncu peşinde...

06 Eylül 2017 Çarşamba - 10:30








Sezonun 3 haftası geride kalmış, 4’üncüsüne şunun şurasında 3 gün var! Ama Trabzonspor hâlâ transfer peşinde koşuyor. Öyle 1-2 tane falan değil. Gazetelere bakıyorum da, neredeyse sayfanın tamamı “O gelecek, bu gidecek. Ha geldi geliyor, ha gitti gidiyor” başlıkları ile 5-6 futbolcu kaplamış durumda. Kim gelir, kim gider anlamak zor! Ama puanların ardı ardına gittiğini, daha da gideceğini de ben diyeyim “anlamak”, siz söyleyin “tahmin etmek” hiç ama hiç zor değil! Geçmişe; Mehmet Akif’in “Tarihi tekerrür diye tarif ediyorlar. Hiç ibret alınsaydı tekerrür mü ederdi” dizeleri hatırda tutularak bakılsın bal gibi anlaşılır!

YANDAN OYNA YANDAN OYNA...

Hepimizin değilse bile çoğumuzun bildiği bir halk türküsüdür ve de “Yandan oyna yandan oyna. Kız halayı yandan oyna” diye başlayıp gider. Demek ki “yandan oynamak” hiç de azımsanmayacak kadar önemlidir. Siz bu ahvalin, Trabzonspor’un maçlarında da önemli olduğunu hiç aklınıza getirdiniz mi? “Yandan oynamayı”, kenardan iyi yönetmek kabul edip, ona göre de düşünüp, türkü de “Yandan oynat yandan oynat. Ersun Yanal yandan oynat” diye yeni baştan güftelense, bakarsınız kenar yönetimi daha iyi oynanır (pardon yapılır) ve de Trabzonspor kazanır! Ne dersiniz?

GAZETECİLİĞİ KADAR, SPOR YÖNETİCİLİĞİ DE OLAN SUAVİ KAPTAN…

Anadolu Ajansı Trabzon Bölge Müdürlüğü’nde 1980 yılında başlayan ve yaklaşık 15 yıl devam eden birlikteliğimizin Has Adamı Suavi Kaptan’ın aramızdan ayrılışının bugün 3’üncü yıldönümü. Suavi Kaptan ile birlikte gazetecilik için daktilonun başına geçerken, futbol oynamak için de kösele kramponları İdmanocağı forması altında ayağımıza geçirip, Trabzon’un futbol tarlası Yavuz Selim’in yarıdan çoğu çamurlu geçen toprak zemininde de az koşmadık değil. Daha doğrusu Suavi abi bizi koşturmadı değil. O gerçek manada tam bir spor yöneticisi idi. Zaten İdmanocağı’ndan Trabzonspor’da yöneticiliğe onu taşıyan da bu özverili başarıları idi. Haa, Suavi abi ile ayrıca Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde başkanyönetim kurulu üyesi şekliyle birlikteliğimiz de yok değildi. Hasbelkader daha sonra başkanlık da yaptığımız cemiyetteki çalışmalarımızın yönlendiricisi de olmuştur. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.


GİRESUN- RİZE EL ELE, SÜPER LİG’E…

Nazar değmesin. Giresunspor ile Rizespor, TFF Birinci Lig’e çok iyi başladılar. İnşallah hep böyle devam eder, gider ve sezon tamamlandığında, “El Ele Süper Lig’e” Karadeniz’in sloganı haline gelir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap