SON DAKİKA



Haber > Spor > Efsaneden ütopyaya

Efsaneden ütopyaya

27 Aralık 2016 Salı - 09:15








Sezonun ilk yarısının ve mabedimiz Avni Aker'in kapanış maçı... Kiminle bu maç? Fenerbahçe’yle. Trabzon’da yoldaki kediye sorsan anlamını bildiği maç oynanacak o statta son defa. Hiç uzatmadan, lafı eğip bükmeden söyleyeyim. Ya insan utanır be! 5 senedir şampiyonluk kavgası verdiğiniz ezeli rakibiniz sahanıza geliyor. Elini kolunu sallaya sallaya 3 tane atıp gidiyor, canı istese 4 de atar 5 de. Zorlamıyor, kasmıyor, gerek görmüyor belki de. Hangisinden başlayalım? Sağından bakıyorum takıma oluru yok, solundan bakıyorum düşmezse iyi. Aşağıdan yukarı bakıyorum, yukarıdan aşağı, yok arkadaş inanılır gibi değil.

Yusuf’tan başlayalım mı? Sen neyin kafasını yaşıyorsun arkadaş? Kolunu niye açarsın aerobik yapar gibi kalenin önünde? Sorarsanız o dakikaya kadar iyi oynuyordum der. O dakikaya değil son dakikaya kadar iyi oynayacaksın güzel kardeşim. Niye açar o kolu biliyor musunuz, konsantrasyon sıfır, kafa orada değil. Onazi’ye ne demeli? Kim getirdi, nerden getirdi, başımıza kim musallat ettiyse alsın cami avlusuna bıraksın bu arkadaşı. Al N'doye’u vur diğerine! Top duracak da, Mehmet Ekici vuracak da, biri kafaya çıkacak da, gol atacak da ben de göreceğim! Bak Ersun hoca bey, sen burdan doğru bir bilet al, direkt İstanbul uçuşu...

Bu saydığım oyuncuları da bonus olarak yanında götür. Bir alana bir bedava vereceğiz söz! Yeşilköy havalimanından doğruca yayıncı kuruluşun stüdyolarına at kendini. Boşver uğraşma böyle. Çek takım elbiseni, otur sıcacık stüdyonda yorumunu yap. Karı var kışı var. Otur mis gibi stüdyonda yap yorumlarını al güzel güzel paranı.

Bak kardeş tavsiyesi sana. Trabzon insanı iyidir hoştur da sabrının sonu selamet değil felaket olur genelde. İyisi mi severek ayrılın bence. Yönetime gelince, açılış telaşınız bittiyse artık bir el atın şu takıma. Ne yapalım, Katar’dan teknik direktör mü getirelim derseniz bilemem “bi şeyler” düşünmüşsünüzdür herhalde. Akyazı stadına taraftar gelmediğinde bu sonuçlar yüzünden gelmeyecek biliyorsunuzdur umarım. E stadı açtın da ne oldu denecek işte o gün. Tıpkı bugün Avni Aker’i kapadık da ne oldu dediğimiz gibi. İşte geldik diyoruz şen olasın Avni Aker!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap