SON DAKİKA



Haber > Spor > Durmak yok, yola devam...

Durmak yok, yola devam...

18 Eylül 2017 Pazartesi - 08:47








Gelişiyor Trabzonspor. Kaplumbağa hızı ile bile olsa değişiyor... Neredeyse yeniyorduk Başakşehir'i. Oynanan maçlarda görünen eksiklere müdehale ede ede bir yere geldi takım. Tüm Trabzon akıl birliği etmiş, doğruyu arıyor. Sorun, oynanan maça müdehale eksiği. Maçı izleyen her Trabzonspor'lu son yarım saat takım galip, rakibi kilitlemiş, kafadan kurulu taktik strateji eksiksiz işliyor, biraz oyunu okuyan herkesin gördüğü Olcay ve Kucka'yı değiştirir.

Önde sıkıştırma, sekteye uğramış, hocamız seyrediyor. Abdullah Avcı oyunun içine girmiş ileriden, ortadan, arkadan yön veriyor bizim hoca maçtan önce hazırladığı yerde duruyor. Sakın yanlış anlaşılmasın, çok doğru bir kurgu yapmış oyun gösteriyor.

Kalanına karışabilse tercihleri tutturabilse, güle oynaya galip gelebileceği ortam. Hiç alakasız şekilde Yazıcı'yı çıkartıyor, Abdülkadir'e kement atıyor. Geç değişiklik, üzerine yanlış futbolcuları çıkarıyor. Yüz kere, bin kere Kucka ve Olcay çıkar. Has maç güzel gidiyordu, gına geldi teknik direktörü eleştirmekten. Hoş bir övgü yazısı aklımdan geçiyordu. Olmadı, fırsat vermedi hocamız...

Hayretler içinde izliyorum, nasıl olur böyle bir şey? Gençler maçının ikinci yarısı oyunda tuttukları giden maçı kolaya çevirmişti, dün ikindi vakti oyundan çıkarttıklarıyla gelen üç puanın ikisini bıraktı. Şuan için yapacak bir şey yok. Güçlü bir takımdan deplasmanda puan aldık.

Nasıl yaparsak faydalı, nasıl müdahale edersek zararlı onu gördük. Sevindirici tarafı, hocamızı geliştiriyoruz. Ustalığın gereğidir liderin öngörüleri olur Okay'ın orta saha değil, stoper oynayacağını kestirir. Haftalarca Kucka'yı beklemez. Sosa, Burak, Yazıcı, Abdülkadir sihirli dörtgenin bozulmayacağını akıl eder. Mevcutlardan nasıl altılı olur, çözer. Sesinizi daha fazla duyurmaya ihtiyaç var Trabzon. Durmak yok, yola devam...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap