SON DAKİKA



Haber > Spor > DSİ farka koştu

DSİ farka koştu

26 Eylül 2018 Çarşamba - 12:10




Rakibini ASKF sahasında ağırlayan DSİ Karadeniz sonuca rahat gitti. Beşikdüzü Yeşilköy’e yarım düzine gol atan Yeşil-Beyazlılar, 6-0’lık sonuçla puanı





1. Amatör Küme A Grubu’nda DSİ Karadeniz ile Beşikdüzü Yeşilköy dün ASKF sahasında kozlarını paylaştı. Maça hızlı başlayan DSİ Karadeniz, 9. dakikada Gürkan ve 11. dakikada Abdulbaki’nin golleriyle skoru 2-0’a getirdi. Etkili oyununu devam ettiren Yeşil-Beyazlılar, 20. dakikada Enes’in attığı golle farkı 3’e çıkarırken devre arasına üstün girmeyi başardı. İlk dakikalarda yediği gollerle iyice dağılan Beşikdüzü Yeşilköy, farkı azaltamadı. DSİ Karadeniz, 55. dakikada M. Can ile skoru 4-0’a getirdi. Maçın son dakikalarına yaklaşırken Yeşil-Beyazlılar, 80’de Enes ve 90’da Okan ile farkı 6’ya çıkarırken sahadan 6-0’lık farklı skorla galip ayrılmasını bildi. Bu sonuçla DSİ Karadeniz puanını 4’e çıkarırken Yeşilköy ise 4 puanda kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap