SON DAKİKA



Haber > Spor > Dramatİk son

Dramatİk son

10 Mayıs 2016 Salı - 10:42








1461 Trabzon bugüne kadar oynadığı hiçbir müsabakada böyle bir seyirci desteğini görmemişti. Protokolde öyle simalar vardı ki, inanın bu takımın ilk maçını izlediklerine kalıbımı basarım. Bu ligin yarısındaki perf ormans sezon boyunca gösterilse, bu takımın bulunduğu yer kesinlikle tehlike bölgesi olmazdı.

Her iki takım için de hayati önem taşıyan müsabakada, oyuncular üzerinde belirgin bir baskı ve bunun sonucunda oluşan stresin etkisiyle, özellikle final paslarındaki tercihler ve son vuruştaki yetersizlikler olarak ortaya çıktı. İlk yarıda oyun daha çok Denizli yarı sahasında geçmesine, topa daha fazla sahip olan tarafın Bordo-Mavi-Beyazlılar olmasına karşın, oyuna hakim olmalarda sıkıntılar yaşandı.

Ev sahibi ilk yarıda yakaladığı en önemli fol pozisyonunu Abdulkadir ve Yaser’in anlaşmazlığı nedeniyle ahlar vahlar arasında harcadı. Buna mukabil Denizlispor ilk yarının sonuna doğru Recep Niyaz ile 2 pozisyondan yararlanamadı. İkinci yarının ilk atağında Denizlispor golü buldu.

Golden sonra beraberliği yakalamak için daha fazla risk alan 1461 Trabzon savunmasında daha fazla açıklar vermeye başladı. Söz konusu durumu iyi değerlendiren konuk ekip golleri bulunca, skorun getirdiği rahatlıkla oyunu istediği gibi kontrol etmeye başladı. Benzer gollerle farkı da bulunca altın değerinde 3 puanı alırken, 1461 Trabzon eline geçen fırsatı değerlendiremedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap