SON DAKİKA



Haber > Spor > Dökülen Trabzonspor...

Dökülen Trabzonspor...

27 Eylül 2015 Pazar - 09:36








Maça her iki takım da temkinli başladı. Şota, Trabzonspor’da bu hafta sağ tarafta Erkan, sol tarafta Yusuf, arkalarında Ekici ve Marin, önlerinde ise Cardozo ile gol aramaya çalıştı. Fakat düşündüğü hiçbir şey sahada gerçekleşmedi. Sağda Erkan, solda Yusuf rakiplerine üstünlük sağlayıp, Cardozo’yu toplam buluşturamadılar. Marin, Ekici ve Mbia’nın kötü futbolları Trabzonspor’a katkı sağlayamadı.

Mustafa hocanın Osmanlıspor’u ise dersine iyi çalışmıştı. Orta sahayı çok adamla kalabalık tutup, sağ ve soldan gelen ataklarla da çok iyi bir organizasyon sağlayarak, Trabzonspor’u adeta durdurdu Akçay. Osmanlıspor’da orta sahada Erdal ve Torje, sol tarafta Muhammet çok iyi işler yaptılar. Bilhassa Torje adeta Trabzonspor’u tek başına yenmiş oldu. Trabzonspor oyuncuları takım halinde afyon yutmuş gibiydiler.

Sahada çok ağır oynayıp, hiçbir atak yapamayan bir Trabzonspor izledik. İlk yarıda Osmanlıspor’ın attığı golde de bence ofsayt yoktu. Bu kötü futbola rağmen, 45. Dakikada hakem Musa’yı oyundan attıktan sonra Trabzonspor rakibin 10 kişi kalmasından faydalanarak skoru lehine çevirmesi gerekiyordu. İlk yarıda cılızdan atılan şuttan başka Trabzonspor’un pozisyonu yoktu. İkinci yarıda eksik rakibine baskı kurması gereken Trabzonspor’da Şota’nın yaptığı değişiklikler de katkı sağlamadı. Yine sahada yürüyen bir Trabzonspor vardı.

Mehmet Ekici’yi çıkartıp N’Doye’yi oyuna alan Trabzonspor, zaman zaman buraya Medjani ve Mustafa Yumlu’yu gönderip, santraforda dört yüksek adam oldu ama yine son vuruşta istediği etkiyi bulamadı. Sahada hiç olmayan Erkan Zengin’in yaptığı ortaya Cardozo’nun pası ile Marko Marin’in attığı golle Trabzonspor bir gol kazanabildi. Osmanlıspor’da oyuna giren Tisdell topu iyi kontrol etse, dördüncü golü de kalemizde görmemiz mümkün olacaktı.

Başta, kaleci Onur kurtarmış olduğu şutlar ve yemiş olduğu gollerle sol açığına kadar tel tel takım halinde dökülen Trabzonspor’da elle tutulur bir oyuncu yoktu. Torje adeta Trabzonspor’u sahadan silerken, takımına üç puanı kazandırdı. Mustafa Akçay’ın oynattığı disiplinli futbolu kutluyor, Trabzonspor bayramımızı eziyete dönüştürdüğü için ise üzüntümüzü dile getiriyoruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap