SON DAKİKA



Haber > Spor > Doktorlar kulübü

Doktorlar kulübü

20 Ocak 2017 Cuma - 09:15








Tüm Türkiye başkanlık sistemine kilitlendi. Yeni Anayasa ne getirir ne götürür tartışılırken Muharrem Usta kendi tek adam düzenini kurdu. Nevzat Aydın’dan sonra bir yönetici daha istifa etti. Giderken “Kulübü birkaç kişi yönetiyor, şeffaflık yok” diyerek sitem etti.

Diğer yandan Mehmet Ekici transferi Arap saçına döndü. Ekici’ye 2 milyon EURO vermek yerine Beşiktaşlı Olcay ile 3 sene için 6 milyon EURO’ya anlaşıldı. Yönetim kurulu Ekici olayını eline yüzüne bulaştırdı. Arjantinli beklere diyecek yok, Mas ve Pereira oldukça kaliteli. Ancak bu Ekici-Olcay olayı çok su götürür.

Trabzonsporlu teknik adamların tamamı isyan ediyor; bizim Abdülkadir ve Batuhan Ersun Hoca’nın Aytaç’ından Okay’ından bin kat iyidir! Yusuf Yazıcı’nın performansı oynadığı her gün daha da artıyor. Trabzon öz evlatlarına dönmeli diye bu yüzden yazıyoruz. Eskiden siyasiler Trabzonspor üzerinden prim yapardı, şimdi ise Trabzonspor siyasilerin peşinden gidiyor. Trabzonspor’da sürekli bir sirkülasyon var, içeride hiçbir zaman istikrarlı bir hava olmadı, hava hep puslu! Son olarak genel müdür yardımcılarına operasyon yapıldığı gazetelerde yazıldı.

Başkan Usta, Trabzonspor’u İstanbul’a mı taşıyor? Herkes bunu konuşuyor çünkü bir kısım kulüp personeli İstanbul’a gönderiliyor. Acaba kulüp İstanbul’dan mı yönetilecek? Oynadığı futbolla meşhur olmalı Trabzon. Avrupa’da yeniden zirveye çıkmalı. Bursaspor’u 2-1 yen, sonra git Gümüşhane ile Kupa’da berabere kal. Olmuyor Ersun Hocam, bu sezonki kadro dizaynı sıfır. Menajer bir arkadaşımızdan bilgi aldık, scout ekibi görüştüğü tüm yabancı oyunculara ‘Ersun Hoca sizi istiyor’ diye vaatlerde bulunmuş.

Ancak ne Koreli Suk ne de Rus santrafor Ramil Sheiadaev bu sezon ilk 11’de yer bulamadı. Yönetimdeki ayrılıklar gösterdi ki Trabzonspor artık bir doktorlar kulübüdür. Büyük vaatler veren küçük işlerle uğraşan. Camia birkaç kişinin oyuncağı olmamıştır, olmayacaktır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap