SON DAKİKA



Haber > Spor > Diş gösterdi dişlemeyedi

Diş gösterdi dişlemeyedi

16 Ekim 2017 Pazartesi - 08:45








Milli maç arasında teknik direktör değişikliğine giden iki Karadeniz ekibi ligin 8. haftasında karşı karşıya geldi. Çaykur Rizespor son üç karşılaşmadan sadece tek puan alabilmiş ve Teknik Direktör Hikmet Karaman görevini bırakmıştı. İbrahim Üzülmez'in görevi devralmasının ardından ilk müsabakaya çıkılırken kadroda yer almayan Edomwonyi ilk 11'de sahaya çıktı. Kweuke ise tribünlere gönderildi.

Son haftalarda alınan mağlubiyetler tribünleri etkiledi. Samsun'dan bin dolayında taraftar karşılaşmayı izlemeye gelirken, Rizespor tribünlerinde ise iki bin beş yüz - üç bin kişi yer aldı. Kendi evi ve taraftarı önünde galibiyet için sahaya çıkan Rizespor'da Edomwonyi 'son adam' olarak görev aldı.

Her iki ekip de orta alanı rahat geçti. 25. dakikada Rizespor sağdan geldi, Orhan Ovacıklı Samudio'dan aldığı pasla ceza alanına girerek topu filelere gönderdi. 2 dakika sonra ise ceza alanı içinde topu elle kesen Orhan bu kez penaltıya neden oldu. Jonathan'ın şutunu kaleci Gökhan çıkardı.

Ceza alanı içinde sakatlanan Gökhan 34. dakikada yerini Cihan'a bıraktı. Bu dakikadan sonra Rizespor rakip alana yerleşti. 6 dakika uzatma verilen ilk yarıda Rizespor Edomwonyi ile mutlak bir golü kaçırdı. İkinci yarı Samsun golü ile başladı. Kaleci Cihan'ın yumrukladığı top Ahmet Cebe'nin önüne düşünce tecrübeli oyuncu yarım vole ile topu ağlara gönderdi ve eşitliği sağladı.

Dengesiz ve kontrolsüz ataklar, sonuç getirmeyen ortalar, dişlemeyen ancak diş gösteren bir Rizespor, savunmayı iyi yapan Samsunspor karşısında gol yollarında etkili olamadı. Konuk ekip ise kontrataklarla çıktığı kendi sahasından Rizespor kalesinde zaman zaman tehlikeli oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap