SON DAKİKA



Haber > Spor > Denetlemek daha iyidir...

Denetlemek daha iyidir...

25 Mayıs 2016 Çarşamba - 10:30








Kazım hocayı tercih etme sebebinizi anlayamasak da yeni bir sayfa açacağız. Gürcistan maçı sonrası tepkisini unutacağız. TFF’den Trabzonlu kapı dışarı etmesini görmezden geleceğiz. Şike davasına saçmalık demesini, televizyonlarda günlerce teşvik pay etmesini, ülkemin en filmci başkanının kendinden daha filmci olduğunu söylemesini duymazdan geleceğiz. İki kere gelip, üç kere kaçarak gittiğini Avni Aker serüvenini tarihe gömüp bordo mavinin selameti için yeni ufuklar açacağız. Yaramıza tuz basıp, kızılcık şerbeti içeceğiz.

Yarım, yarım da olsa çalıştı Trabzon'da. Yanlış doğru denedi, olurunu olmazını tecrübe etti. (İyi niyetinden şüphe ediyor olmam saklı kalmak şartıyla) Doğru davranacağına inanmak istiyorum. Üstünden hiç inmediği menajer kayığıyla gelmez inşallah. O ilk çıktığı zamanlar gibi çok koşan, rakibi zora sokan, mücadele gücü yüksek yapıyı kurar ümit ediyorum. Alman hocam söylerdi, “Güvenmek iyidir, denetlemek daha iyidir”.. Anladığım o ki CEO başkan ve zengin yöneticileriniz futbolu bilmiyor. Çok tecrübeli denetleyecek birine ihtiyaç var. İki tarafa ateş eden silah gibi bir şey bu hoca... Doğru kullanırsan karşı tarafı vurur, kendi haline bırakırsan tam kalbine saplar kurşunu. Bir kişi yetmez kanımca, her antrenman takip edilecek, hoca futbolcu ilişkileri gözlenecek, adamın niyetini yürüyüşünden, bakışından, bir kelimesinden anlayacak kulüp adına çalışır ustalar olacak.

Takibi, kuralları hoca koyacak ama o kurallar kişiye göre esnemeyecek. Sever o işleri maharetlidir de... Aylık, devrelik, sezonluk planlamalar istenecek, takip edilecek, denetlenecek. O ustalar kadro yapılanmasının da içinde olacak. Tilkinin tavuk foluna sokulduğunu bilecek ne fayda edecekse son damlasına kadar süzülecek. Atılacak barutu kalmamıştır Trabzonspor’un. Ödünç aldık, borç aldık bir şansımız daha olmayacak, öyle düşünün. Sizden önceki başkan ve yönetimi mazeret göstermeyin artık. Kimse size inanmıyor, üstelik bir faydası da yok. Daha doğrusu gelecek zaman tarif eden cümleler kurmayın Sayın Usta; komik oluyorsunuz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap