SON DAKİKA



Haber > Spor > Daha iyi olacak

Daha iyi olacak

24 Ocak 2015 Cumartesi - 11:32








İkinci yarının ilk maçında Sivas karşısına Afrika Kupası’nda yer alan ve sakat olan oyuncularından mahrum çıkan Trabzonspor özellikle etkili oyunuyla moral galibiyeti almış oldu.
Kupa ve sakatlıkların yokluğunda Yanal’ın Bosingwa’yı stoperde oynatması Bordo-Mavililer için en önemli bir hamleydi.

Maçın ilk yarısında kontrollü oyunu tercih eden Trabzonspor golü bulmasının ardından zaman zaman oyunun rakibe geçmesine engel olamayınca kolay geçecek karşılaşmada işini bir nebze olsun zora sokmuştu. Ancak ikinci yarıda çok tempolu ve arzulu bir Trabzonspor izledik.

Bordo-mavililerin bu temposuna bireysel yetenekli oyuncular da katkı sağladı. Kadro yapısıyla hücum anlamında doğru oyun oynayan Trabzonspor yeni transferleri Erkan Zengin ve Hakan Arıkan’dan da faydalanmayı bildi.

Erkan ilk maçı olmasına rağmen kalitesini ortaya koydu ve iki asistle bu takıma katkı sağlayacağı izlenimi bıraktı. Hakan’ın da kritik anlarda çıkardığı iki önemli pozisyonla, topu oyuna çabuk sokmasıyla bordo-mavililerin kaledeki açığını kapatacağını düşünüyorum.

Sivas karşısında özellikle ikinci yarıdaki tempolu oyunla önemli bir galibiyeti alan Trabzonspor, bu oyununu uzun zamana yaydığı takdirde zirvedeki takımlarla arasındaki puan farkını kapatabilir diye düşünüyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap