SON DAKİKA



Haber > Spor > Çok daha iyi bir Trabzonspor

Çok daha iyi bir Trabzonspor

29 Eylül 2016 Perşembe - 10:21




Çubukçu, “Konya galibiyetiyle takıma özgüven ve moral geldi. Bu durum gelecek haftalarda bize olumlu yansıyacak” dedi





Spor Toto Süper Lig'de 3 haftalık mağlubiyetlerin ardından Atiker Konyaspor'u yenerek kötü gidişatını sonlandıran Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Ahmet Çubukçu, ilerleyen haftalarda ligde ve kupada çok daha iyi olacaklarını söyledi. Çubukçu, Atiker Konyaspor maçında bordo-mavili futbolcuların iyi bir mücadele gösterdiğini belirterek, “Aldığımız galibiyetle takıma öz güven ve moral geldi. Bu durum da ilerleyen haftalar için bize olumlu yansıyacaktır” dedi. 

Sezona iyi başladıklarını ancak daha sonra art arda 3 mağlubiyet aldıklarını dile getiren Çubukçu, şöyle devam etti: “Kötü günler yaşadık. Konya karşısında önemli bir galibiyet alarak bu günlere son verdik. Aslında baktığımızda kaliteli bir ekibimiz var ama ilk haftalar yeni kurulan bir ekip olmanın sıkıntısını yaşadık. Sezon başında uyum sorunu takımı etkiledi. Ama artık kötü günler yaşamam istemiyoruz. İlerleyen haftalarda ligde ve kupada çok daha iyi bir Trabzonspor olacaktır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap